Ontevredenheid over organisatie markt

Ontevredenheid over organisatie markt

De Utopia markt is inmiddels een aantal uur voorbij, alles is inmiddels opgeruimd en de bewoners genieten dan ook van hun welverdiende rust. Maar er heerst ook ontevredenheid over de organisatie van de Utopia markt. Zo zijn Rowena, Ivan en Bjorn ontevreden.

Terwijl sommige bewoners al in hun bed kruipen hebben Rowena, Bjorn en Ivan nog een gesprek in het bruine café. Het onderwerp van gesprek is dit keer de organisatie. Het drietal vindt dat het anders aangepakt had moeten worden. Bjorn merkt op dat ze het te veel hebben laten vieren. Ook Ivan sluit zich erbij aan. Bjorn en Ivan vonden het slordig. Het was ook niet helder gaat Ivan verder. Gewoon niet duidelijk voegt hij eraan toe. De een zegt iets maar de ander zegt iets anders. Rowena lijkt het er ook mee eens te zijn. Ik wil gewoon in een gesmeerd zooitje werken voegt ze eraan toe. En geeft vervolgens toe dat ze liever had gewild dat Ivan en Bjorn de organisatie op zich hadden genomen. Het is gewoon anders wanneer vier man aan het leren is. Rob die ook nog aan de bar zit geeft ook zijn mening. Hij merkt op dat hij nu nog lang op zijn bed lag terwijl ze anders altijd al vroeg in de weer zijn. En zou de organisatie ook wel op zich willen nemen. Geloof me daar maak ik me echt niet druk over voegt hij eraan toe. Do zit ook aan de bar en kijkt er anders op terug. Ze vertelt dat gasten hebben aangegeven dat ze iets voor hen betekend vanwege haar verleden waarin ze gepest is. Daar halen mensen kracht uit. Daar lopen haar ogen van vol zo sluit ze het gesprek af. Hoe vond jij de organisatie van de markt gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *