Ramona waarschuwt Bas

Ramona waarschuwt Bas

Gisterenavond gingen de meeste bewoners vroeg richting hun bed. Na een drukke dag die bestond uit de Utopia markt waren velen moe. Maar ook enkele bewoners waren ziek… In bed vonden nog verschillende gesprekken plaats. Zo ook tussen Ramona en Bas.

Ramona waarschuwt haar “mattie” voor Dominique. Ze benadrukt Bas dat hij voorzichtig moet zijn met haar. Ze is heel breekbaar voegt ze eraan toe. Ze kwam in Utopia toen haar relatie nog maar net uit was gaat ze verder. Jullie zijn nu anderhalve week in love en dat is gevaarlijk… Zijn jullie het daarmee eens?

Op naar nog een gesprekje in bed. Zo lag Michael ook nog te kletsen. Michael vertelt dat het voor hem voelt alsof hij alles alleen heeft gedaan. Ondanks de velen zieken die er waren. En dan krijg ik ook nog een grote mond van Bjorn. Al was dat uiteindelijk voor niets. Ik heb toch genoten benadrukt hij…

Ook Benjamin heeft wat te vertellen, maar dit keer over de zieke bewoners. Hij vertelt dat Victoria ligt te gloeien. Met de vraag of Do ziek is weet Benjamin het antwoord wel. Ik zag de dekens op en neer gaan en Bas ligt erbij. Die redt zich wel voegt hij er met een lach aan toe.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en de meeste bewoners zijn op moment van schrijven wakker. Sommige liggen op bed maar de meeste daarvan zijn ziek. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *