Bas wil Do verrassen op Valentijnsdag

Bas wil Do verrassen op Valentijnsdag

Ondanks het feit dat Bas en Do geen relatie meer hebben zijn er tussen de twee wel gevoelens. En Bas wil toch nog iets voor Do doen, hij wil haar verrassen op Valentijnsdag. Maar wat hij nou moet doen weet hij nog niet…

Valentijn komt er aan. Is het gek als ik Do een cadeautje geef? vraagt Bas aan Rowena. Rowena vraagt zich nieuwsgierig af welke gedachte hierachter zit. Bas geeft vervolgens toe dat hij toch wel wat gevoelens heeft voor zijn “ex”. Ja weer hé? vraagt Rowena lachend. Waarop Bas antwoord ik heb haar nooit niet leuk gevonden. Rowena vertelt dat ze de twee de laatste tijd in de gaten houdt. Ik zie dingetjes en volgens mij doet zij ook heel erg hard haar best om dingen te voelen. Bas lijkt Rowena niet te begrijpen en Rowena legt het verder uit. Ik heb haar in de gaten gehouden of ze het erg vond en ze zei helemaal van niet, maar dat kan ik mij niet voorstellen gaat ze verder. Ik kan me niet voorstellen dat als je zo close met iemand bent, dat dat in eens weg is of dat je daar niks van voelt. Bas wil het even over het cadeau hebben, hij zegt dat hij al heeft zitten denken. Een fles tequila maar dat is beter van niet voegt hij eraan toe. Volgens Rowena zijn er nog zat andere dingen. Het is wel heel lief, je kan in ieder geval een kaartje geven, met een roosje of zo oppert ze. Maar volgens Bas is dat idee nogal afgezaagd. Maar wat is het gevoel erbij? Is het vriendschappelijk of is het echt Valentijn, ik vind je nog leuk? wil Rowena weten. Bas antwoordt dat hij Do nog steeds leuk vindt. Maar hij wil er geen label aan plakken benadrukt hij. We willen er allebei niks mee, we willen niet terug naar zoals het was of in ieder geval niet label stelletje en relatie. Maar wat nou als er een lekkere chick binnen komt begint Rowena, die vindt jou helemaal geweldig en jij doet er wat mee. En zij? Je weet toch ook wel dat dat niet werkt?Bas maakt duidelijk dat hij dit niet als goede reden ziet. Dus dan zouden we een relatie moeten beginnen omdat we bang zijn om jaloers te worden voegt hij eraan toe. Hebben jullie alweer gekust vraagt Rowena dan nieuwsgierig. Bas lacht en die lach zegt meer dan genoeg. Na wat grappen wordt er weer over het cadeau gesproken. Volgens de twee gaat het niet om wat het is maar om de boodschap. Bas heeft geen geld en het internet ligt eruit, dus het wordt moeilijk om een cadeautje te kopen. Rowena stelt voor om zelf iets te maken, omdat het cadeautje zo wat meer betekenis krijgt. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 19:58

  Wat een lief idee van Bas.
  Dominique zal dit gebaar ook zéér zeker waarderen.
  Dominique heeft gevoelens voor Bas, daarvan ben ik als vrouw overtuigd.
  Echter Dominique verbergt haar gevoelens, puur uit angst beschadigd te worden in haar gevoel.

  Daarom is het zo leuk als Bas haar een Valentijns cadeautje geeft (zelf gemaakt is prima) – nog beter dan een fles Tequila, dat vind ik persoonlijk héél onpersoonlijk. Een fles Tequila is niet vrouwelijk, dan eerder een bloemetje, een geurtje, of voor mijn part een armbandje dat hij Gina voor Dominique kan laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *