Michael zit er doorheen

Michael zit er doorheen

Iedere bewoner heeft wel eens een moeilijk moment, en vandaag had Michael er last van. Hij zat er even helemaal doorheen en luchtte zijn hart bij zijn mede bewoner Rowena.

Achter de computer zit Michael te typen, hij lijkt wat aangeslagen te zijn. We zien een traan over zijn wangen rollen. Rowena leest mee op het scherm en zegt schatje wat heftig allemaal. Vervolgens geeft ze hem een knuffel. Michael geeft wat uitleg over hetgeen wat hij opgeschreven heeft. Het gaat om een verhaal uit zijn jeugd voor het boek dat hij wil maken over pesten. Iedereen komt zichzelf hier ook tegen he merkt Rowena op. Maar het is goed dat je je tranen laat lopen benadrukt ze. Dan krop je het niet zo op voegt ze eraan toe. Michael vertelt verder dat het een erg persoonlijk verhaal is. Niemand weet dit eigenlijk van mij. Wil je het dan wel vertellen vraagt Rowena. Maar Michael lijkt het niet zo erg te vinden, hij merkt op dat hij ook niet weet waarom al zijn emoties er in één keer uitkomen. Maar Rowena weet het wel. Dit is volgens haar echt even de plek waar hij moet zijn. Je hebt dingen te doen en je kan een inspiratie zijn. Je bent zo sterk. Je hebt magie benadrukt ze. Michael geeft vervolgens toe dat hij zichzelf de laatste tijd wel erg veel tegen komt. Volgens Rowena hoort dat bij het verwerkingsproces. Ik heb het ook met gebed zonder eind gaat ze verder, dat is voor mij een verwerkingsproces. Om te relativeren wat er eigenlijk allemaal is gebeurd. Michael stond wel van zichzelf te kijken dat hij in deze korte tijd al zoveel persoonlijke verhalen gedeeld heeft. Het gaat allemaal erg snel voor mij en ik weet nu even niet zo goed hoe ik ermee om moet gaan. Mag ik wat zeggen lieve schat begint Rowena, je bent moet, je neus ging net bloeden, je moet even je rust nemen! Michael lijkt het wel met haar eens te zijn en Rowena is benieuwd naar het doel van Michael toen hij net Utopia in ging. Michael antwoordt dat hij wil onderzoeken wie hij echt is. En heb je dat al behaald vraagt Rowena door. Nee antwoordt Michael nog niet en daarom ben ik hier ook nog…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *