Vluchtelingen waren op bezoek in Utopia

Vluchtelingen waren op bezoek in Utopia

Tijd om je weer van wat Utopia nieuws te voorzien. Zo hebben alle bewoners bezoek gehad van vluchtelingen, zij wonen immers op hetzelfde terrein dus het zijn geen onbekenden. Eerder werd er al een diner georganiseerd en een dag vullend programma. Vanavond vond er wederom een gezellige avond plaats. Ivan verwelkomde de gasten hartelijk in het Engels. Nice to see you horen we hem tegen de groep zeggen. Allereerst is het tijd voor een drankje, koffie wordt tevoorschijn gehaald. Al snel wordt er gesproken over waar de mannen elkaar kunnen helpen. De vluchtelingen hebben een mooi logo nodig. Ze vragen aan Ivan of hij hen daarmee kan helpen. En dat wil Ivan zeker doen laat hij in het Engels weten. Cees is ondertussen druk in de keuken samen met Bas om wat lekkers te maken. Ondertussen worden de gasten vermaakt met een potje darten. Cees weet daarbij één van de vluchtelingen weg te trekken en in de keuken aan het werk te zetten. Om het avondmaal verder te bereiden.Vervolgens wordt er gegeten en niet veel later gaan de mannen vuur maken. Lachend en met wat ontvlambaar materiaal staan de mannen in een kring een vuur op te woekeren. Ivan neemt uiteindelijk het woord, hij wil graag dat de groep een opdracht vervuld. Een opdracht waarin de deelnemers hun hoofd in een uitwerpsel van een koe dopen. Een wat eigenaardig ritueel, maar wel ontzettend grappig voegt hij eraan toe. De groep gaat vervolgens naar de stal, waar met vele scheppen de uitwerpselen bij elkaar wordt gesprokkeld. Niet veel later is het moment daar. De bewoners en hun bezoekers dippen één voor één hun hoofd in de poep. Dit zorgt voor hilarische beelden, en het plezier van vele in de loods. Na dit aparte ritueel zit de avond er weer op. Gezellig was het wel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:53

    Wat een raar idee van Ivan die mensen komen nooit meer , je moet de mensen leuk verwelkomen niet met vies gedoe.
    Verwelkom ze met een gezellige dag ga Hollandse spelletjes doen of leuk leer ze Nederlands maar dit kan echt niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *