Michael: sommige bewoners vergeten hun doel

Michael: sommige bewoners vergeten hun doel

We blikken nog even terug op afgelopen avond, want na het avondje met de vluchtelingen hadden Ramona en Michael nog een gesprek in de caravan.

We hebben je hier nodig man begint Ramona het gesprek met Michael. Ik kan het niet in mijn eentje voegt ze eraan toe. Er moet ook nog veel gebeuren antwoordt Michael. Wel heeft hij het gevoel dat sommige bewoners hun doel vergeten. Ramona zegt dat je niet door iedereen leuk gevonden kan worden. Met de één heb je meer dan met de ander voegt zij daaraan toe. Maar dat is het hem nou juist volgens Michael. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die Utopia te bieden heeft. Ramona is het daarmee eens we kunnen hier gewoon alles doen. We kunnen alles aanpakken! Maar wij moeten wel echt voor onze doelen gaan benadrukt ze. We zijn benieuwd of beide hun doelen na gaan streven. Daarna werd het gesprek verstoord door Bas en Do die een kijkje kwamen nemen. Wat zal de dag vandaag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. johan at 14:27

  Ik heb geen aflevering gemist, maar die Michael is de grootste fout van meneer de Mol.

  wat heeft die een slechte invloed op Utopia, leek heel mooi maar Utopia word verkracht.

  De ideeen van de nieuwe bewoners zijn er nauwelijks ze willen alleen maar geld voor een investering welke?????????????

  laat een x een realistisch iemand binnenkomen. niet iemand die zichzelf belangrijk vind en zielig gaat doen om het verleden, om dingen voor elkaar te krijgen. of ja gewoon te doen.

 2. anneke at 11:38

  Wat doen zij in de caravan, hij is toch van Bas en geen eigen dom van utopia, vind dat ze der niet in mogen nog even en dan moet Bas vragen mag ik in mijn caravan.
  En als dat zo is krijg je van (bijna iedereen) te horen wat een vervelende Bas we mogen niet eens in de caravan van hem .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *