Benjamin wil Michael bij de foundation

Benjamin wil Michael bij de foundation

Nog meer nieuws van gisterenavond. Niet alleen Gina en Mark hadden een gesprek ook Gabriëlle, Michael en Benjamin. Benjamin ziet namelijk potentie in de kwaliteiten van Michael en ging daar het gesprek over aan.

Michael en Gabriëlle lagen al op bed op de vide, gezellig te kletsen tot Benjamin erbij kwam. Hij legt uit waarvoor hij komt. Ik zou jou graag bij de foundation willen hebben begint hij. Je hebt goede ideeën, je bent commercieel, heel slim en je weet hoe je dingen aan moet pakken voegt hij eraan toe. Ik kom naar je toe omdat Ramona aan het twijfelen is. Michael had al zoiets gemerkt. Zij denkt dat de samenleving toch iets meer voor haar is gaat hij verder. Maar ik weet ook de visie van Do nog niet. Gabriëlle antwoordt het wel te weten, Bas is haar visie zegt ze met volle overtuiging. Benjamin en Michael lachen. We kunnen wel lachen, maar ze heeft nog gelijk ook sluit Michael het gesprek af. Is Michael een mooie aanvulling voor de Utopia foundation?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *