Mark teleurgesteld, zijn plan is van de baan

Mark teleurgesteld, zijn plan is van de baan

Gisteren schreven we al over de financiële plannen van Mark. Deze presenteerde hij in het centraal, een hectisch centraal. Uiteindelijk gingen zijn plannen niet door waardoor Mark kwaad weg liep. Net voordat hij ging slapen ging hij nog het gesprek aan met Gina. Dit deden de twee terwijl ze in bed lagen.

Mark begon het gesprek, het wordt heel veel gezegd dat alles van ons allemaal is. Dus ik had  ieder één vijftiende deel van het geld dat we hadden in een envelop gedaan. Sommige dingen komen niet van de grond, omdat er geen geld is. Nu hébben ze geld… Nou ja voegt hij er mompelend aan toe. Gina probeert Mark op te beuren, het gezicht staat ook niet bepaald vrolijk. Misschien is het gewoon juist doordat jij het geld beheert of nu Cees dan, ze iets meer zekerheid hebben dat het niet aan onzin wordt uitgegeven. En net als Rob al omschreef gaat ze verder, we zijn oud en wijs genoeg, we weten precies wat we met ons geld moeten doen. En daarom had ik het heel leuk gevonden als dat door zou gaan. Dat mensen bewuster met hun geld omgaan benadrukt Mark.  Maar het is gestrand. Helaas. Ik kan weer rustig verder met de finance overdracht aan Cees. De twee kletsen nog even verder over van alles en nog wat. Maar veranderen al snel van onderwerp. Zo bespreken ze hoeveel ze wel niet van elkaar houden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 11:30

    Het is inderdaad jammer dat het niet doorgaat. Het zou juist beter zijn als ze eens met de neus op de feiten gedrukt zouden worden.Het zijn geen kleine kinderen. Had ze graag op hun bek(sorry) willen zien gaan. Dan weten ze het gelijk wat er allemaal bij komt kijken om de financien te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *