Bezoek voor Megan

Bezoek voor Megan

Vandaag gaat een rustige dag voorbij, er werd buiten gewerkt. Zo waren Ivan Rob, Cemal en Bjorn bezig met het verzamelen van houtsnippers. En terwijl ze dat aan het doen waren kwam er bezoek voor Megan. Vandaag staat er namelijk een academie over travestie voor de boeg. Hier zullen we later nog verslag over doen.

Hartelijk ontvangt Ivan de gasten die het terrein op komen lopen. Wat een gezelligheid zegt hij tegen de gasten. Hij stelt zich voor en de mannen doen dit ook netjes. Michael zit al vol enthousiasme op jullie te wachten gaat Ivan verder. Hij is er al twee dagen mee bezig. Kijk, Megan komt er al aan voegt Bjorn eraan toe. Heel veel plezier. Wauw roept een van de gasten die Megan aan ziet komen lopen op hogen hakken. De gasten gaan met Megan mee richting de loods waar er nog wat besproken moet worden voor de academie die momenteel aan de gang is. Ik blijf het bijzonder vinden, maar wel iets moois merkt Bjorn op tegen de andere werkers. Rob zegt zich te verbazen over het feit dat tachtig procent hetero blijkt te zijn. Als je homo bent, zit er nog wat logica achter voegt hij eraan toe. Dus als jij een keer met hakken wil lopen, kan dat gewoon grapt Bjorn terwijl hij Ivan een klap op zijn schouder geeft.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *