Hoe moet de ladies night van Cemal eruit zien?

Hoe moet de ladies night van Cemal eruit zien?

Cemal is al een tijdje in Utopia, het naakt model wil onder andere zijn geld verdienen door het aanbieden van ladies nights. Do en Rowena bespreken met de nieuweling hoe het er ongeveer uit moet komen te zien…

Want volgens de twee dames is het niet heel slim als Cemal met een ontbloot lichaam gaat rondlopen. Dan loop ik wel in mijn zwembroek antwoordt Cemal. Dat zal je toch ook zien in de zomer voegt hij eraan toe.  Volgens Do is dat al een hele andere setting. Wellicht beginnen de dames erover omdat er de laatste tijd veel over het imago van de bewoners besproken wordt. Vooral Victoria maakt zich daar hard voor. Volgens haar straalt Utopia momenteel te veel seks uit. Al snel neemt het gesprek een andere wending. Cemal vraagt aan Do of ze zijn wenkbrauwen wil epileren wat Rowena dan weer verbaasd. Doe jij dat vraagt ze. Cemal bevestigd dat en voegt eraan toe dat zij hem de volgende keer wel mag helpen. Jij kan dan mijn billen waxen grapt hij. Maar Cemal lijkt serieus, volgens hem moet dat. Als ik een string aan heb wil je dan echt geen haar zien voegt hij eraan toe.

Later zit Cemal met Gabriëlle in de keuken. Ik ben echt een klootzak gewoon. Alles wat mij lief is, stoot ik af zegt de nieuweling tegen Gabriëlle. Gabriëlle vind die opmerking maar raar. Maar je zei laatst dat je je heel snel veilig voelt bij iemand voegt ze eraan toe. Cemal denkt dat dat anders zit, als iemand echt van me gaat houden dan stoot ik dat af. Ik ben bang dat ik het verpest, of de ander voegt hij eraan toe. Vinden jullie het imago ook slecht? Of moet Cemal de ladies nights kunnen organiseren zoals hij dat wil?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *