Sportclinic van Fajah Lourens

Sportclinic van Fajah Lourens

En toen was daar een BN-er in Utopia! Niemand minder dan Fajah Lourens is in Utopia. Maar wat komt ze nou precies doen? Hartelijk wordt ze ontvangen door de bewoners. Ze krijgt vervolgens een rondleiding door Utopia en daarna komt de aap uit de mouw. Ze is gekomen om een sportclinic te geven. Fajah is namelijk erg sportief en heeft een intensieve workout op het programma staan. Bijna alle bewoners doen mee en Fajah geeft instructies van het sport parcours wat ze voor ogen heeft. Verder houdt ze overzicht en geeft de bewoners tips bij hun oefeningen. Overigens is ze ook erg streng en als de bewoners niet alle oefeningen doen dreigt ze zelfs dat alles dan maar extra overnieuw moet. Wim maakt ondertussen foto’s van de sportende bewoners maar natuurlijk ook van Fajah. Ze laat de bewoners flink zwoegen. Ivan en Victoria doen overigens niet mee, ze kijken vanaf de bank hoe hun mede bewoners mee sporten. Ook Michael is bezig met zichzelf opfrissen en staat zich te scheren. De bewoners zijn al actief bezig, en dat op een maandag!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *