Ramona spreekt Do aan

Ramona spreekt Do aan

Zoals we net al omschreven is afgelopen avond Ramona in huilen uit gebarsten. Ze is gekwetst en huilde uit bij Ivan. Nu er een nieuwe dag is begonnen besluit Ramona met Do in gesprek te gaan over de opmerkingen die gemaakt zijn…

In de horecakeuken vond het gesprek plaats, gisteren sta ik buiten met jou en Bas begint ze haar verhaal. En vertel ik dat mijn truitje niet goed zit. Daarna trek je bijna dezelfde outfit aan. Nee nee nee antwoordt Do. Bas had mij gevraagd om het shirt aan te trekken voor de groepsfoto. Ik was er niet eens mee bezig dat iemand anders het shirt ook aan heeft benadrukt ze. Ik ben bezig voor Bas. Ramona geeft vervolgens toe dat ze het wellicht verkeerd heeft opgevat, maar toen vond ik het wel vreemd voegt ze eraan toe. Ik dacht huh, ik leg het net uit en je trekt bijna dezelfde outfit aan. De dames praten er nog even verder over en uiteindelijk zijn ze het eens het was miscommunicatie. Maar wat Do wel lastig vind is dat zij Ramona steeds onbewust verdrietig maakt. Ik voel de hele tijd of het gerelateerd is aan mij. Dit maakt me heel onzeker en ontzettend verdrietig en dan maakt me in principe nog kwetsbaarder… Vervolgens stelt ze voor of het niet beter is om even afstand van elkaar te nemen. Ik vind je een top wijf en zal altijd voor je klaar staan maar ik wil deze clashes liever vermijden benadrukt ze. Zal een beetje afstand inderdaad helpen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Lydia at 04:50

  Momenteel niets anders dan puberaal en egoïstisch gedrag. Kijk nu nog 1x in de week. Dan heb je de rest van de week gezien. Wat een ergernissen om te kijken. De nieuwere mensen spelen elkaar seeds uit en gedragen zich echt als prinsjes en prinsesjes… Helaas

 2. Detje at 18:58

  Zoals al eerder gezegd word vertrouw ik Do ook niet. Zij is een gevaarlijke persoonlijkheid, bij de een zielig doen en de ander onderuit halen. Nee iemand die zoveel problemen heeft (zoals ze zegt) is ze erg geraffineerd.

 3. Farah at 15:55

  Ik kan natuurlijk niet in haar hoofd kijken weet het dus niet zeker.
  Maar toen Do tijdens het karaoke gebeuren aan het huilen was (bij Vic) denk ik dat het puur uit jaloezie was.Bas had natuurlijk alle aandacht van de vrouwen.
  Ze heeft het ook niet meer over haar ex …daar was Do in het begin helemaal overstuur van.
  Ik weet het niet hoor , wil niet vooroordelen …maar vind het gewoon raar.

 4. martje at 12:19

  Bij Do draait het alleen maar om Do. Het is toch wel heel toevallig dat veel mensen voelen dat er iets niet klopt met haar, ook mensen buiten utopia zien dit. Ze is niet eerlijk.

 5. anneke at 11:13

  Wat is die Ramona ook jaloers op Do ze denkt dat Do alles expres doet om haar te kwetsen.
  Als ze haar eruit wil moet ze 3 stemmen geven aan haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *