De lijnen zijn gesloten, vanmiddag de nominatie!

De lijnen zijn gesloten, vanmiddag de nominatie!

Terwijl de meeste bewoners zich aankleden en zich op maken voor de nominatie die straks rond 12:00 uur zal beginnen kunnen we zeggen dat de lijnen gesloten zijn.

De afgelopen 24 uur heb je namelijk kunnen stemmen welke drie bewoners straks de publieksstemmen ontvangen. De lijnen zijn nu gesloten. Kortom de uitslag ligt nu vast maar je kunt nog wel stemmen op de drie potentiële bewoners Simone, Bronno of Koos. Dit kun je doen tot vanavond 22:00 uur. Mocht je meer over deze nieuwe potentiële bewoners willen weten klik dan even hier. Uiteraard zijn we rond 12:00 uur weer terug met het belangrijkste nieuws van vandaag: wie is er genomineerd? Hoe denk jij dat de stemming gaat lopen? Welke bewoners lopen er gevaar?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *