Victoria heeft het helemaal gehad met Michael

Victoria heeft het helemaal gehad met Michael

De academie over travestie zit er inmiddels weer op. De lampen in de loods zijn inmiddels ook al gedoofd en we zien de meeste bewoners dan ook al lekker in bed liggen. We gaan nog even terug naar een gebeurtenis die zich vlak na de academie heeft afgespeeld. Victoria heeft het namelijk helemaal gehad met een mede bewoner…

Al snel wordt duidelijk dat Victoria zich ergert aan Ramona. Bij Dominique deed ze haar verhaal. Maar Do bleek deze ook te hebben en uit haar frustraties als eerste. De twee kunnen het regelmatig niet zo goed met elkaar vinden en dat was vandaag ook het geval. De twee hadden onenigheid over een shirt dat ze allebei aan hadden getrokken.Do maakt duidelijk dat het haar veel te veel energie kost en daar heeft ze geen zin meer in. Ik heb haar ook gezegd, ik ga je niet meer opzoeken voegt ze eraan toe. Dan begint Do over Michael en dan begint Victoria over haar frustraties. Zo vind ze hem erg prikkelbaar en daar kant ze niet tegen. Tone it down, vriend gaat ze verder. Weet tegen wie je praat! Al snel komt de stemronde die morgen plaatsvind aan bod. Zo verwacht Do stemmen van Michael te krijgen. Volgens Victoria is het vrij simpel, diegene die binnenkomt beslist. En ze begint weer over Michael, zo bespreekt ze de houding van haar mede bewoner. Ze begint deze helemaal zat te worden wil graag een gesprek met hem. Volgens haar wordt haar woede steeds sterker… Nog wat later gaat Victoria nog even met Bjorn praten, ze vertelt eigenlijk hetzelfde en Bjorn. Volgens haar wordt er ja geknikt maar stiekem nee geschud. Ook in bed wordt er nog over gesproken Victoria vindt dat Michael zijn zin te veel doordrukt. Hij heeft twee gezichten, ik ben klaar met zijn gedrag! Zou dat betekenen Victoria op Michael gaat stemmen? We zullen het morgen zien want dan is de stemronde!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *