De voorraadkasten zijn leeg gehaald

De voorraadkasten zijn leeg gehaald

We blikken even terug op vanmorgen vroeg, er is toen namelijk nog wat gebeurd. Mark, Wim en Benjamin waren bezig in de keuken. De heren hebben de voorraadkasten leeg gehaald.

Rond half zeven vanochtend stapt Mark uit zijn bed en maakt hij Wim en Benjamin wakker. Niet veel later zien we de drie met kratten en vuilniszakken de keuken in gaan.  Ze halen de voorraadkasten leeg en brengen alle spullen naar de wellness. Niet normaal hoeveel we hebben hebben. Ik zweer het, ongekend merkt Benjamin op. Mark loopt ondertussen heen en weer naar de wellness en Benjamin verzamelt daar de spullen. Wim die ook een handje helpt vraagt zich af of alles weg gaat. Benjamin zegt ja alles, we moeten straks boodschappen doen met maar € 39,65. Uiteindelijk blijft er één brood achter in de loods. Hier zullen de bewoners het deze ochtend mee moeten doen. Kortom een nieuw experiment wat Benjamin eerder wilde starten lijkt vandaag in te gaan. Met als doel om rond te komen met een minimaal bedrag, aangezien dit probleem vaak voorkomt in de buitenwereld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *