Do en Victoria denken dat Bronno veel kans heeft

Do en Victoria denken dat Bronno veel kans heeft

De twee potentiële bewoners zijn nu één dag in Utopia. En er wordt veel over hen gesproken. Zo ook Do en Victoria, naar wie gaat hun voorkeur?

Ik weet het niet zo met haar begint Victoria het gesprek, doelend op Simone. Maar Bronno is heel leuk. Heel slim. Best wel pittig qua persoonlijkheid, maar wel iemand die bereid is te groeien. Hij heeft zoveel levenservaring voegt Victoria eraan toe. Dus op Basis van wat ik nu weet zonder met Simone nog gesproken te hebben, dat ik alleen al daarom dat nodig heb binnen Utopia. Er zijn al zoveel jonge mensen, er wordt dan meer balans in gebracht. Ook denkt Victoria dat Simone erg veel op Dominique lijkt. En Do is het er daarmee eens. Dat vind ik ook antwoordt ze. Daarom vind ik het ook heel fijn dat ze er is geeft ze vervolgens toe. Victoria vindt wel dat het voor Do’s persoonlijke groei het beste is als er maar één van is. Ik ben benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen gaat ze verder. Er kan nog heel veel gebeuren, we zien het wel. Do vertelt dat ze alle twee leuk vind. Bij haar voel ik me heel erg vertrouwd en van zijn sterke persoonlijkheid denk ik ho. Dit klinkt heel lullig, maar we hebben genoeg mensen hierbinnen die heel veel praten gaat ze verder. En ik zie haar wel de horecakeuken schoonmaken en mij en Gina helpen gisteren. Zij kan makkelijker ondersteuning bieden. En als Bjorn ooit weggaat, kan zij iets met de evenementen gaan doen denkt ze. Anders gaat daar een gat vallen. Dus daardoor twijfelt ze. En ik weet niet zo goed wat Bronno hier wil. Maar ik denk wel dat Bronno hier blijft. Het zal een close call worden, aldus Victoria.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *