Het centraal van 25 februari

Het centraal van 25 februari

De bewoners hebben weer het een en het ander te bespreken en komen bijeen voor een centraal. Hier lees je alle besproken punten van 25 februari terug.

Opening centraal
Benjamin opent het centraal en vertelt dat hij een afspraak heeft met Humanitas om een aantal mensen op te vangen. Het zijn homoseksuele en andere met verschillende geaardheden. Het is niet altijd veilig voor dit soort mensen in opvangcentra. Benjamin wil deze mensen graag helpen. Alle bewoners zijn het eens.

Borrel
Rob neemt het woord over en vertelt over de borrel voor de standhouders vanavond. Hij zou graag zien dat iedereen zijn gezicht laat zien. Het is tenslotte wel zaken met Utopia, daar heeft iedereen mee te maken.

Hard Rock Café
Bjorn heeft een idee voor het café. Een thema welteverstaan, hard rock. Gaan we er nou nog door? vraagt Ivan geïrriteerd, dit duurt lang voegt hij eraan toe. Live in de loods staat 2 april ook op het programma. De piano-show. Bjorn roept de mensen die iets willen doen op om zich te laten horen. Ik heb bijvoorbeeld Do gehoord. Ze wil iets doen gaat hij verder. Het is belangrijk Do dat je dat dan ook gaat doen. Dus, voor de mensen die iets willen doen moeten zich bij Bjorn melden. Benjamin en Michael stappen uit het centraal. Zoals gezegd hebben zij een afspraak met Humanitas.

Single van Rowena
Rowena vertelt over haar single. De oude versie was niet goed gemixt. Door wat hulp van Ivan en Bjorn is het toch gelukt gaat ze verder. Binnenkort ontvangen we de single, dan moet er een gesprek komen en dan brengen we deze uit. Waarschijnlijk op internet. Ook wil Rowena de single zelf gaan bedrukken in Utopia.

Fotoshoot kleding
Bas wil graag een shoot voor de markt om zo zijn kleding goed op beeld te zetten. Ook is Bas bezig met een tent voor de markt. Voor het geval dat het gaat regenen dan staan de gasten droog. Bas zegt dat er misschien een foto in de krant staat voor de markt. Iedereen is benieuwd. Ja! zegt Bas enthousiast. Dat weet ik niet zeker! Dat zien we straks wel..

Interview Gabriëlle
Gabriëlle heeft een interview cursus van een meneer die bij Show nieuws heeft gewerkt. Ze vindt interviewen heel leuk, daarom wil ze er iets mee doen. Ook heeft ze wat nieuwe truien die ze gaat verkopen op de markt. Ook Gina heeft nieuwe sieraden. Kom gezellig naar de markt! roept ze.

Container
Wim vertelt aan de bewoners dat hij een container heeft besteld voor afval. Hij moet eerst vol voordat deze opgehaald kan worden. Dit kost namelijk best veel geld voegt hij eraan toe.

Ladiess Night en vele ideeën van Cemal
Cemal wil graag de lucht klaren over ladies night. Ik wil het graag netjes houden benadrukt hij. Ik wil het niet ordinair maken. En wil een deel van de opbrengsten doneren aan goede doelen. Wel wil hij met de rest bespreken wat de grenzen zijn van deze avonden. Ik heb al een aantal aanvragen gekregen gaat hij verder. Tevens heeft hij het plan om zich als model aan te bieden. Maar er is nog meer, hij wil een leuke kalender maken, een duo shoot voor fans, terrein verhuren aan fotografen, en een sauna bouwen. Voor dit laatste heeft hij al een partner gevonden. Deze komt vanavond langs. Cees onderbreekt hem, hij wil er graag bij betrokken zijn omdat het om geld gaat.

Utopia markt
Ramona vertelt over haar projecten maar wordt onderbroken door Gina. Waarom moet iedereen alleen achter zijn eigen producten staan? vraagt ze.  Het is maar één dag. Het zijn maar zes uurtjes. Gina begrijpt het wel, de producten zijn natuurlijk personality driven, maar vindt dat iedereen elkaar moet helpen. Ik heb vorige keer overal gestaan! zegt Ramona met irritatie. Bij de broodjes en bij de kraampjes!

Geldzaken
Cees geeft een update over het geld. Hij vertelt dat de bewoners nu in hun reserves zitten. Zoals het er nu naar uit ziet, kan de honderd euro die iedereen per maand blijft kunnen blijven benadrukt hij. Wel stelt Cees daarbij als voorwaarden dat de evenementen moeten lopen zoals verwacht.

Merchandise verkopen
Ivan wil even aangeven dat je vaak alleen de negatieve punten hoort maar op dit moment gaat het super goed met de samenleving. Hij vindt dat er vooral merchandising producten verkocht moeten worden die Utopia gerelateerd zijn. Dat verkoopt beter dan de individuele producten. Bronno vindt dat er vooral veel variatie moet zijn bij de merchandise, voor ieder wat wils. Ivan zegt dat het niet goed is om teveel verschillende producten te hebben.

Bierviltjes
Bjorn deelt mede dat de bierviltjes vandaag of morgen binnenkomen. Hij heeft het idee dat dit goed gaat verkopen. Bronno komt vervolgens met een idee om het Utopiaviltjes te noemen in plaats van bierviltjes. Victoria is heel druk met haar eigen projectjes dus ze zal zich minder bemoeien met de markt. Michael is bezig met een project voor roze ouderen en/of vluchtelingen. Michael heeft ook al een paar aanmeldingen gekregen voor zijn make-up workshop. Hij heeft €35,- nodig voor make-up kwasten. Rob wil weten hoe ver Michael is met het betalen van de botox behandeling. Michael heeft al de helft afbetaald.

Afronden & einde centraal
Cees wil het centraal afronden. Benjamin wil tot slot nog even weten wat iedereen van de hamburgers vond. Heerlijk! roept iedereen in koor. Verder is Benji met nog wat kleine projectjes bezig, o.a. twee benefietconcerten. En ik heb zin in de markt! voegt hij eraan toe. De andere Utopianen zijn het daar mee eens: Jeej, roepen ze en iedereen staat op. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:44

    Bronno mag er nu vast en zeker in blijven nu hij een naam verzonnen heeft voor de bierviltjes.
    Hij probeert z’n eigen overal al mee te bemoeien.
    Wat is er nu gebeurt vannacht met die twee ,gaan we dit vaker zien dat wel of geen seks het gaat wel erg ver nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *