Do wil het gesprek met Michael aangaan

Do wil het gesprek met Michael aangaan

De ruzie van Do en Michael waar we net al over schreven krijgt wederom een vervolg. Dit keer besluit Do nu een nieuwe dag begonnen is het gesprek toch maar met hem aan te gaan. Er zal toch een keer over gesproken moeten worden!

Dominique zocht Michael dan op met de vraag of hij even tijd heeft om te praten. Na het douchen was zijn antwoord. Do zal dus nog even moeten wachten en gaat met Rowena het gesprek aan op de vide. Rowena geeft Do met name wat tips die ze straks kan gebruiken. Als je het benoemd met de woorden dat trek ik niet dan is dat best wel persoonlijk vertelt ze aan Do. Het is best een beladen onderwerp en dat zou ik nooit zeggen. Ben assertief adviseert ze vervolgens. Soms moet je de confrontatie opzoeken anders blijft het in de lucht hangen. Zet zelf ook eens de eerste stap… De eerste stap is genomen, nu is het nog even afwachten wanneer Do en Michael gaan praten en of ze het bij kunnen leggen. Hopelijk heeft Do wat aan de tips van Rowena gehad. Wordt vervolgd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *