Ruzie Do en Michael zet zich voort

Ruzie Do en Michael zet zich voort

Tijd om je weer te voorzien van Utopia nieuws, sorry dit keer zijn we iets later dan normaal. We beginnen de dag met een portie ruzie. De ruzie van Do en Michael waar we eerder over schreven lijkt zich gewoon nog voort te zetten…

Afgelopen avond werd er ook nog een feestje gehouden ter ere van een nieuwe vaste bewoner Bronno of een mogelijk afscheidsfeest voor bas, Rob of Wim. Maar de spanning bleef ondanks dat aanwezig. Stiekem kletsten er twee honderduit tegen wie het maar wilde horen over die ander  soms zachtjes, soms zo hard dat de ander het wel door moest hebben. De ruzie tussen Michael en Dominique is uitgesproken en dat kan nooit meer worden teruggedraaid. Michael is er te oud voor, klaagt hij. De deur staat altijd op een kier, maar nu is ie gesloten voegt hij eraan toe. Maar als ze een hele goede reden heeft, kan die deur weer opengaan.Ik moest mezelf inhouden niet te ontploffen op de dansvloer vervolgd hij. Ik begrijp niet dat ik als enige mijn mond open durft te trekken. En dat Do niet naar mij toe komt om erover te praten. Ze is niet volwassen. Ze denkt dat ze alleen in Utopia is voor Bas en doet zich anders voor bij haar. Daar voel ik me k*t om… En Do vindt Michael op haar beurt ook respectloos. Waarom zou ik naar hem toekomen om verhaal te halen? Hij heeft twee gezichten. Ik ben niet degene die iets doms in het centraal heeft gezegd. Ik heb hem niet nep genoemd of persoonlijk bekritiseert. Het is dus niet aan mij. En Bas? Hij voelt zich er ook niet fijn onder, hij heeft het gevoel er tussenin te zitten. Do praat ook niet meer met hem maar volgens hem moet Do laten zien dat ze er boven staat… Hopelijk gaat het vandaag wat gezelliger!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Tineke at 12:34

    Wat een zeur is do zij is iemand met 2 gezichten, zielig doen over pesten kom op zeg met zo n gedrag doe het toch zelf. Je moet goed begrijpen ik ben tegen pesten dus ik begrijp me goed dat wijs ik af.
    Maar hoe ze nu doet dat is echt asosaal over zo iets onbenulligs vallen bah wat een verwaand tutje en maar kinderachtig doen een mietje is het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *