Dominique wil een boekje maken over pesten

Dominique wil een boekje maken over pesten

Dominique heeft zich afgelopen avond uitgelaten over haar pest verleden. Ze heeft zich opengesteld tegenover de bewoners en besluit nu de volgende stap te nemen. Met mede bewoner Benjamin besluit ze het gesprek aan te gaan en hem hierover te vertellen.

In de slaapkamer legt Dominique aan Benjamin uit wat ze van plan is. Ik wil een boekje maken voor de mensen hierbuiten die ook gepest worden of die pesten, die een bemoedigend woord kunnen gebruiken. Ik wil dat iedereen eind februari een stukje bij mij inlevert, wat zij heel graag in dit boekje willen blootgeven omtrent pesten. Dus nu ook de vraag aan jou legt ze uit. Benjamin is enthousiast. En hij wil graag nadenken over een bijdrage. Maar dan vertelt Do dat ze wel een probleem heeft. Want dit aan Mark vragen vind ze lastig. Ik kan Mark niet zo goed peilen. Ik vind Mark een schatje gaat ze verder, maar alleen op het gebied van humor en grapjes maken. Verder weet ik gewoon niet wat hem raakt. Ik merk dat hij het lastig vindt om zulke verhalen te horen. Ook het verhaal van Michael bijvoorbeeld. Dus vind ik het heel spannend om aan hem te vragen. Maar hij hoeft niks te schrijven over zichzelf. Net als Rob, die wil helemaal niks schrijven. Maar hij wil wel iets motiverends meegeven. Ook moeten er foto’s bij worden gevoegd, een pure foto zonder gekheid. We staan al voortdurend gek op foto’s. Met dit project is Dominique waarschijnlijk wel even bezig. Zal het haar lukken en heeft het boekje meerwaarde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Hyl at 10:41

  Ach do, je bent de 2e, lot was ook gepest
  Is niet leuk, maar ik denk dat je eerst maar eens in een praatgroep oid moet, je komt utoipa binnen met welk doel? Achter Bas aan en dan zeggen dat je camera schuw bent? Je weet precies hoe je je op zn voordeeligst op staat als je de camera ziet.
  Nog even en dan zijn er alleen maar mensen met grote problemen in utopia, en iedereen moet allemaal maar snappen waarom ze iets niet of wel doen.

 2. anneke at 19:01

  Is iedereen nu binnen gekomen om een boek te schrijven.
  Ik heb bijna nog niemand gezien die doet wat en waar hij voor gekomen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *