Drie potentiële bewoners stellen zich hier aan je voor!

Drie potentiële bewoners stellen zich hier aan je voor!

De verkiezingstijd is begonnen! En dat betekend dat er weer drie potentiële bewoners bekend zijn geworden. Dit keer gaat het om Simone, Bronno en Koos. Ze stellen zich hier aan je voor. Op wie stem jij?

Simone
Simone is 19 jaar en student, een jonge ambitieuze gemotiveerde dame die met haar bestuurderservaring meer structuur wil brengen in Utopia. De Utopianen kunnen veel van mij leren. Net als in de studentenraad wordt er ook overlegd. Het is dus belangrijk dat iedereen op één lijn zit. Er zou een duidelijk huishoudelijk reglement komen. En als iemand zich daar niet aan houdt zullen er sancties volgen. Simone vertelt dat ze ook voor inkomsten gaat zorgen. Ik ga de horeca professionaliseren en op lange termijn een eigen broodjeszaak openen. Friet is ook niet alles en gezond is ook goed. Simone studeert vinologie dus wijnproeven is belangrijk. Ik geniet van feesten en op stap gaan in mijn vrije tijd.

Bronno
Bronno is 43 jaar en handelaar. Zijn grote passie zijn boten, in de zomer varen en in de winter eraan klussen. Ik ben er redelijk bedreven in en wil dat graag laten zien. Ik ben een natuurmens, lekker buiten tussen de bloemen en de planten. Ik heb op mijn zeventiende een ongeluk gehad en daarbij mijn been kwijt geraakt. Ik ben een levensgenieter, hou van het leven, lekker eten en drinken. Ik heb een handicap maar dat houdt me van niets of niemand tegen. Waar een wil is is een weg. Ik hoop dat ik in Utopia ook veel kan darten, ik zal ze een poepie laten ruiken.

Koos
Koos is 38 jaar en imker. Hij wil van Utopia graag een grote bloeiende groeiende oase maken. Ik ben gek op de natuur en touren met mijn motor. Ik vermaak me prima alleen maar ook in een grote groep lukt dat goed. Bijen houden is mijn grote passie en zou ik graag in Utopia willen doen. Ik wil graag mijn eigen honing en honing producten maken. Maar ook groente en fruit verbouwen en op de markt verkopen. Een zelfvoorzienende samenleving dat is toch Utopia? Maar ik kan meer dan dat, ik heb een voorliefde voor dieren en kan eigenlijk overal bij helpen. Ik zie overal een uitdaging in! Ik ben behulpzaam en heb niet snel een vooroordeel. Ik wil in harmonie leven met de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *