Stemmen, hoe werkt het ook alweer?

Stemmen, hoe werkt het ook alweer?

De verkiezingstijd is begonnen, de drie potentiële bewoners zijn ook al bekend maar hoe werkt het stemmen ook alweer? We hebben het hier voor je omschreven.

STEM GRATIS
Jij bent de kiezer! En stemmen is een recht van iedereen. Of je nu premium paspoorthouder bent of niet, elke stem is evenveel waard. En je stem uitbrengen is helemaal gratis!

HOE KAN IK STEMMEN?
Stemmen doe je gemakkelijk op de website van Utopia. Hier ga je naar het bewonersoverzicht, dat je vindt via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op ‘INWONERS’. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou hoe dan ook aan zijn of haar Utopia avontuur moet beginnen.

STEMMEN VIA DE APP
Je kunt ook stemmen vanuit de Utopia app, via je smartphone of tablet. Dit doe je gemakkelijk via de app (iTunes App Store of Google Play) van Utopia. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Stemmen kan tot dinsdagavond 22:00u. Breng hier je stem uit!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *