Het verjaardagsfeestje van Ramona

Het verjaardagsfeestje van Ramona

Ramona was gisteren jarig, en dat werd afgelopen avond uiteraard nog even gevierd. Wat is er allemaal gebeurd?

In de avond werd er een feestje met muziek en uiteraard drank gehouden. Het ging er gezellig aan toe, verschillende bewoners lieten hun dans moves zien en Michael deed nog een poging tot strip act… Uiteindelijk werd Ramona nog een keer verrast! De verrassing is bedacht door Bas, Michael en Cemal. De heren zijn butlers voor de toen nog jarige job. Ramona werd richting de hottub begeleid waar Cemal er al in zat. Alles was romantisch aangekleed compleet met kaarsjes. Ramona ging er met jurk en al in en werd door Cemal gemasseerd terwijl Bas en Michael voor de drank zorgde. De twee zingen zelfs voor haar! Enfin ze was er erg blij mee en voelde zich écht jarig hoorde we haar zeggen. Verder hebben Bas en Do het vannacht ook nog erg gezellig gehad. De twee lagen weer bij elkaar in de caravan. Het ging er wild aan toe en de twee waren even vergeten dat ze geen deken over zich heen hadden… Uiteraard leverde dat flink wat streamlocks op. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken dus we komen snel terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *