Ivan geeft Rowena stem advies

Ivan geeft Rowena stem advies

We blikken nog even terug op eerder vanmorgen aangezien het momenteel redelijk rustig is in Utopia. Ivan en Rowena waren er vanmorgen op tijd bij om de koeien te verzorgen. De stemperiode is begonnen dus dat betekend dat er veel over gesproken wordt.

Rowena helpt Ivan een handje tijdens de verzorging van de koeien. Al snel begint Ivan over de stemronde. Je gaat dus op Cees stemmen vraagt hij. Rowena lacht maar geeft geen antwoord. Wil je er niet over praten vraagt Ivan door. Jij hebt het nog nooit tegen iemand gezegd aldus Rowena. Maar ze geeft wel toe dat haar hart en hoofd niet af en toe op één lijn liggen. Ik kan niet zo rationeel denken voegt ze eraan toe. Ivan komt met wat stem advies, het is volgens hem belangrijk om te proberen niet vanuit je hart te stemmen. Anders zou ik nooit op mijn vrienden stemmen voegt hij eraan toe. Je kunt dan niet meer objectief kijken. Emoties loskoppelen is belangrijk aldus de Utopiaan van het jaar. Je moet altijd eerlijk kunnen zijn, ook tegen je vrienden benadrukt hij. En als iemand je vriend is dan begrijpt ie het ook wel voegt hij eraan toe. Rowena antwoordt het nog wat moeilijk te vinden. Toch zal ze binnenkort haar keuze moeten maken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Louis at 09:53

    Ivan is de enige die het spel speelt zoals de Mol enTalpa het willen.
    Maar ik vind nog steeds dat hij denkt dat het recht van de sterkste telt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *