Ivan en Bas duiken de vijver in

Ivan en Bas duiken de vijver in

Even iets leukers om over te hebben, Ivan en Bas besloten namelijk een plonsje te doen in de vijver. De heren hebben het maar kort volgehouden want het was vanzelfsprekend koud te noemen. Bas wordt even gewassen door Ivan maar houdt het al snel gezien. En al helemaal als Ivan hem nat besluit te spetteren. Ivan neemt nog snel even een “duik” om vervolgens ook weer snel richting de loods te gaan die wat warmer is. Dat alles kun je in onderstaande video nog eens terugkijken.

Verder hebben Rowena en Gabriëlle nog een gesprek gehad over Bas en Do. Het is nu uit tussen de twee maar voor hoe lang? De twee denken dat Do en Bas alweer snel naar elkaar toe zullen trekken… Rowena merkt op dat ze ziet dat de relatie tussen Bas en Do nog niet helemaal voorbij is. Ik gun Bas zijn verliefdheid maar denk ook dat er andere gevoelens spelen voegt ze eraan toe. Gabriëlle denkt dat er iets anders aan de hand is. Eerst waren ze een stel en ondanks het feit dat het nu voorbij is zoek je genegenheid. Want je weet zeker dat je de genegenheid van de ander kan krijgen. Daarom zijn ze ook nog veel samen voegt ze eraan toe. Rowena vertelt vervolgens dat Bas tegen haar gezegd heeft dat de gevoelens meer vriendschappelijk zijn. Het is toch niet zomaar dat Bas de relatie heeft verbroken. Gabriëlle wacht simpelweg op de dag dat Do weer gaat vertellen dat ze in de caravan gaat slapen, want die dag gaat er volgens haar echt komen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *