Ivan komt erachter dat Nicole negatief over hem denkt

Ivan komt erachter dat Nicole negatief over hem denkt

Eerder schreven we al over Nicole die zich negatief heeft uitgelaten over Ivan en de relatie die ze met hem heeft. Ze voelt zich verraden door Ivan omdat hij de laatste tijd regelmatig met andere vrouwelijke bewoners in bed ligt. Ivan heeft inmiddels opgevangen hoe zijn vriendin er in de buitenwereld over denkt en besprak dit kort met Bjorn.

Ivan vraagt Bjorn of hij iets anders doet naar vrouwen toe. Wel ietsje antwoordt Bjorn maar niet… Extreem maar niet dat je zoiets hebt van joh nog effe en het gaat fout of zo onderbreekt Ivan hem. Bjorn lacht en zegt nee dat idee heb ik niet. Want dat idee heb je zelf vraagt Bjorn gelijk door. Nee ik niet antwoordt Ivan resoluut. Zou je het wel zeggen als het zo was vraagt hij door. Ja dan zou ik het zeggen benadrukt Bjorn. Ik zei het vanmiddag toch al jij krijgt het ook zwaar. Ik word er niet goed van joh geeft Ivan vervolgens toe. Omdat dat gezien of gedacht wordt vraagt Bjorn. Dat het gedacht wordt antwoordt Ivan. Ja joh hou eens op gaat Bjorn verder, join the club. Ik heb dit al een stuk of 6 keer gehad dit. Die gekkigheid dat ik denk ja, wat kan ik eraan doen? Het is alleen wel anders als je in een relatie zit merkt Ivan op en daar is Bjorn het helemaal mee eens. Dan is het nog vervelender voegt hij eraan toe. Ja zegt Ivan en dan met name als je die persoon niet kan spreken. Wat later heeft Ivan ook nog een gesprek met Gabriëlle over de negatieve gedachten van Nicole. Volgens Ivan komt het door haar moeder, ze laat zich door haar te veel beinvloeden. Verder benadrukt Ivan dat hij is zoals hij is en zichzelf niet gaat veranderen. Ook zouden bepaalde dingen uit de context gehaald zijn… Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:06

    Ivan vraagt gedraag ik mij anders naar de vrouwen toe? Bjorn…ja ietjes. Ik denk dat het wel meer dan ietjes is. Ik geloof niet dat ivan verder zou gaan met de dames daar.Maar ze in bed bij je laten liggen of vaak tussen de dames liggen en ja flirten ook , dat lijkt mij niet verstandig als je een relatie hebt. Ik denk ook dat als nicole dat zou doen, Ivan door het lint zou gaan. In ieder geval heel kwaad zijn.Ivan moet de fout ook eens een keer bij zichzelf zoeken.Heb al vaker in hun gesprekken gezien dat hij erg zwart wit is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *