Nicole voelt zich verraden door Ivan

Nicole voelt zich verraden door Ivan

Waarom zit Ivan de laatste tijd wat minder in zijn vel? Dit hebben wellicht verschillende mensen zich afgevraagd. We kunnen er min of meer antwoord op geven want Nicole liet onderstaande via Facebook het volgende weten. Het heeft dus niets te maken met de relatie maar meer met hoe Ivan omgaat met andere vrouwen. Zo is hij regelmatig met andere in bed gezien. En dat gedrag schiet bij Nicole in het verkeerde keelgat. Zij mocht namelijk nooit dat gedrag vertonen maar Ivan doet dat nu wel. Volgens haar ontbreekt er wederzijds respect… En dit zal ze tijdens het volgende post moment dan ook duidelijk gaan maken. Wel geeft Nicole nadrukkelijk mee dat de relatie niet beindigd is hierdoor. Maar het heeft na alle waarschijnlijkheid wel een flinke klap opgelopen. Wordt vervolgd?

“Lieve fans, ik krijg ook nog steeds veel vragen over hoe het zit tussen Ivan en mij. Laat ik gelijk zeggen dat ik in de post NIET de relatie heb beëindigd. Ik heb 2 lieve brieven naar hem geschreven, ik ben er dus van overtuigd dat zijn houding niets te maken heeft met mijn post maar waarschijnlijk met de post van iemand anders. Ik ben bijzonder teleurgesteld en op mijn hart getrapt en voel me heel erg verraden. En laten we dit aub niet verwarren met jaloezie! Ik heb mij 14 maanden lang voor hem ingezet en geprobeerd er voor hem te zijn. Alle dingen die hij nu van zichzelf laat zien zijn de dingen die ik absoluut niet hoefde te flikken. En dat ik er nu niets aan kan doen is het geen wat mij het meeste frustreert. Ik had gewoon op hem gewacht! Maar dit kan ik niet naast mij neer leggen en heeft hij het voor ons onmogelijk gemaakt. Sommige zullen misschien denken dat ik mij aanstel maar dit heeft met moraal te maken. Hij is natuurlijk niet op de hoogte over hoe ik mij hierover voel en kan dat pas duidelijk maken in zijn volgende post. En geloof me dat dit hele gedoe mij ernstig belemmerd in het oppakken van mijn leven buiten Utopia. Ik hoop dat ik jullie speculaties en vermoedens hier mee heb weggenomen. Ik had hier niets over kunnen zeggen maar heel Nederland is hier toch al van op de hoogte en dan ben ik in ieder geval een stuk van mijn frustratie kwijt. Dan kan ik me nu weer verder storten op het zoeken van een baan. Dikke kus Nicole”

“Beste ….. wat Ivan verkeerd doet? Is precies het gedrag vertonen wat ik in zijn ogen nooit mocht vertonen. Hij heeft mij 14 maanden doen geloven dat hij een man is met een hoog moraal en een man is van zijn woord. Ik heb mij al die tijd aangepast aan zijn norm. En ik heb mijn hakken nog niet gelicht en dan wordt ik zo bedankt. Flirten en intiem fysiek contact met de vrouwelijke bewoners. Onze relatie is al eens verbroken omdat iemand 1 opmerking maakt over mijn tattoo. Dit heeft dus alles te maken met wederzijds respect. Die hij op dit moment naar mij toe beschaamd. ”

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. maria at 11:27

  Ik kan bij alle twee wel wat frustratie voorstellen. Maar ondanks alles hoop ik toch oprecht dat ze weer bij elkaar komen.En tevens vind ik dat anderen zich niet teveel met ivan en nicole en hun relatie moet bemoeien.

 2. Lisa at 11:08

  Nicole heeft gelijk.Ze moet het gewoon uitmaken en verder gaan met haar leven.Ivan geniet gewoon van alle aandacht van de vrouwen.

 3. Simone de Leeuw at 01:44

  Nicole en Ivan jullie zijn zo leuk samen.Vraag gewoon of hij naar huis komt en pak jullie leven samen op.Dat hij wat genegenheid zoekt is toch heel menselijk.Ik zie hem niets verkeerds doen.

 4. lena at 00:27

  Nou nou hij heeft 1 keer naast rowena gelegen. Wat niks voorstelde gewoon een geintje. Maar we weten allemaal dat nicolle maar ook ivan best jaloers van aard zijn. Dit hebben we ook met het dansen kunnen zien. Ik geef nicolle geen ongelijk maar overdrijven is ook een kunst. En inderdaad ivan zelf kon daar ook in overdrijven. Nicolle stel je niet zo aan . Hij heeftniks verkeerds gedaan. Jullie moeten je allebei een beetje aanpassen en je jaloezie aan de kant zetten. Alles te maken met vertrouwen.

 5. Ria at 23:29

  Nou Farah,dan kijk je niet goed,hij lig steeds bij de vrouuwen in bed,hij vraagd het zelfs of ze bij hem in bed komen liggen vooral Row die helemaal tegen hem aanligt het lijkt wel of hij een harem heeft.
  Nicole heeft groot gelijk dat ze dit niet pikt.{Ivan heeft het maar altijd over respect,mag hij wel eerst opzoeken wat dat betekend!!!}
  En ja dit is echt van Nicole het staat op haar Fanpage van facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *