Bas en Do hebben geen relatie meer

Bas en Do hebben geen relatie meer

Bas en Do hebben een relatie, of beter gezegd hadden een relatie. Want Bas besluit het gesprek met Do aan te gaan om het eens over hun liefde te hebben. Uiteindelijk maakt hij het uit met haar.

Hoe vind jij het tussen ons gaan? vraagt Bas aan Do. Do antwoordt dat het lastig is. Heel lastig gaat ze verder. Ook voor jou, in deze omgeving. Zeg het maar, ik vind alles oké voegt ze eraan toe. Volgens Bas is het het beste om even wat afstand te nemen. En Do is benieuwd of er niet iets meer achter zit. Bas zegt dat hij in het begin echt verliefd was. Do knikt en Bas zegt dat hij merkt dat deze gevoelens meer voorkomen uit het gemis van genegenheid. Do lijkt het wel te snappen, het is niet erg zegt ze. Vond je het eng om tegen mij te zeggen vraagt ze door? Bas knikt en Do benadrukt dat dat helemaal niet hoeft. Bas lijkt opgelucht nu het hoge woord eruit is. Maar deze reactie had hij niet echt verwacht. Dominique zelf lijkt het ook wel fijn te vinden. Nu kan ik me focussen op mijn doelen merkt ze op. Ik vind jou leuk en dat blijf ik je vinden benadrukt ze. Maar ik vind het allemaal oké. De twee geven elkaar vervolgens een knuffel en Do geeft Bas nog een kus. Dat was ‘m merkt Do op. Ja, nee… top stottert Bas. En daarmee lijkt er een definitief einde te zijn gekomen aan hun relatie. Bas zal vanavond in de caravan slapen, dat is nu wel zo prettig. Hadden jullie een break up verwacht?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 142    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *