Wim: stem mij er maar uit

Wim: stem mij er maar uit

Wim en Mark waren gisterenavond nog in de gym te vinden. Al snel kwam er een gesprek op gang over Utopia. Wim lijkt graag weg te willen…

Hoe vindt jij het nou hier vraagt Wim aan Mark. Iedereen is een beetje van slag he antwoordt Mark door de week van de armoede. Dat bedoel ik nog niet zo zeer gaat Wim verder, die graf stemming. Ja ook daar komt het door antwoordt Mark. Wim weet het nog niet zo, als ik het op mijzelf vergelijk heb ik zoiets ik ben hier puur voor mezelf. Er is ook totaal geen groepsgevoel, iedereen doet maar. Het is echt een evenementenbureau geworden aldus Mark. Ja zegt Wim als er hier geen evenement is is er hier geen f*ck te doen! En als er een evenement is wil niemand werken. Ik zat echt wel in een stijgende lijn gaat Wim verder. Maar vandaag had ik echt zo’n rot dag! Ik heb het idee dat dat gewoon door de groep komt voegt hij eraan toe. Misschien is het morgen weer anders, ik had er ook al een gesprek over met Ivan. Ik ga morgen lekker dat kastje maken onder het koffiezetapparaat. Blijf gewoon bezig adviseert Mark en Wim lijkt het daar ook mee eens te zijn. Maar van de andere kant weet Wim ook dat er over hem wordt geluld. Dat weet ik gewoon, dat voel ik en daar ga ik gewoon slecht op. En ik weet dus ook niet wat er is want niemand komt naar me toe. Dan heb ik zoiets van f*ck de hele groep hier. Stem mij er dan maar uit, dan ben je ook van mij af als je toch alleen maar over mij zeikt. Mark geeft de tip mee die mensen die het doen aan te spreken, al zullen ze het wel ontkennen. Daar heb ik geen zin in Mark antwoordt Wim, als mensen moeite met mij hebben kom gewoon naar me toe en zeg het. Het is nog drie weken. Jij bent ook een van de weinigen die bezig is aldus Mark. Ja zegt Wim, ik snap dus ook niet wat er over mij te lullen is maar goed. Mark adviseert vervolgens dat Wim zich wat meer moet mengen in de groep maar Wim denkt daar anders over. Het is goed met ze, Wim voelt zich er niet fijn bij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *