Bas en Do hebben nog altijd gevoelens voor elkaar?

Bas en Do hebben nog altijd gevoelens voor elkaar?

Bas en Do besluiten zich even af te zonderen van de groep. De twee hebben ondanks hun relatie beëindiging een probleem, beide hebben namelijk nog gevoelens voor elkaar…

Maar hoe moet dat nu verder? Do wil weten wat ze ermee moet maar Bas kaatst de bal terug. Hij vraagt zich af of ze er wel iets mee moet doen. Ja antwoordt Do dat vind ik wel. Ik vind jou ook nog steeds leuk dus wat doe je daar dan mee? Een lange stilte valt beiden lijken niet te weten wat ze nou moeten doen. Misschien moeten we elkaar gewoon leuk blijven vinden oppert Bas. Do lacht, oke duidelijk voegt ze eraan toe. Daarna loopt ze weg en Bas realiseert zich dat hij mogelijk iets verkeerds gezegd heeft. Niet dan vraagt hij onzeker… Maar Do gaat er niet meer op in. Wat later zitten de twee bij de openhaard. Afgelopen dagen worden doorgenomen. Do vertelt dat ze het zwaar had zonder Bas. Ik had ook zo’n heimwee, echt niet normaal! Wil je naar huis vraagt Bas vervolgens. Dan stem ik op jou grapt hij. Do benadrukt niet weg te willen. Niet op deze manier voegt ze eraan toe. Ik ben realistisch hoor en ik denk dat ik wel een kans maak om op de bank te komen…  Hoe zou het verder gaan tussen de twee omdat er toch nog gevoelens blijken te zijn? En heeft Do gelijk, komt ze op de schopstoel?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *