Michael wil Do een waarschuwingsstem geven

Michael wil Do een waarschuwingsstem geven

Tijd voor weer wat Utopia nieuws! En aangezien de nominaties steeds dichterbij komen is daar dan ook iets over te schrijven. Zo heeft Michael een gesprek met Do gehad waarin hij aangegeven heeft dat hij haar een waarschuwingsstem gaat geven.

En Victoria merkt dat het niet helemaal lekker gegaan is het gesprek wat Michael gehad heeft. Vertel zegt ze als ze bij Michael komt staan die een vuurtje aan het stoken is. Je had een moeilijk gesprek met Do vraagt ze. Michael knikt en vertelt dat hij Do heeft vertelt dat hij haar een waarschuwingsstem wil geven tijdens de nominatie. Ik vind het best netjes van mijzelf dat ik dit eerlijk tegen haar gezegd heb voegt hij eraan toe. Ik heb ook gezegd laat meer van jezelf zien gaat hij verder. Maar Do is niet bepaald tevreden met die tweede keus en vraagt zich dan ook af of ze wel een eerste kans heeft gehad. Ik heb het haar goed verwoord en wil niet te hard zijn benadrukt hij. Ik ben alleen bang dat Do niet snapt wat ik bedoel. Ze moet gewoon meer projecten laten zien. En als een persoonlijke groei zo belangrijk voor haar is moet ze dat uitspreken. Ik heb haar gezegd te stoppen want ik kan het niet duidelijker zeggen dan dit. Victoria biedt een luisterend oor en Michael vertelt verder. Zo heeft hij slecht geslapen en ligt veel te piekeren. Ik gun Do veel maar ze moet wel rekening houden met de beperkte tijd in Utopia. Het moeilijkste vind ik dat ik niet begrepen word want ook ik wil helpen aan haar persoonlijke groei. Volgens Victoria is Dominique onzeker en weet niet hoe ze met kritiek moet omgaan. Als je iets niet snapt, ga het vragen…. Zou de waarschuwingsstem Dominique helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 16:43

    Do snapt er niets van, ze zegt alleen maar ik ben met een persoonlijke groei bezig, belachelijk, daar is meer voor nodig dan utopia, ze heeft het met iedereen over haar zelf, (hoe moeilijk ze het heeft). Medelijden vragen? Datis wel duidelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *