Michael en Ramona gaan op Wim en Rob stemmen?

Michael en Ramona gaan op Wim en Rob stemmen?

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen, dag 775 om precies te zijn. De stem periode komt er weer aan en dat betekend dat er steeds meer over gesproken zal worden. Zo ook vanmorgen, gelijk toen Ramona en Michael wakker werden ontstond er hierover een gesprek…

De twee bespreken op wie ze gaan stemmen en wie er niet in hun ideale samenleving past. Allereerst wordt Do besproken, zo wil Ramona haar nog een kans geven dus zij lijkt veilig te zijn. Michael begint vervolgens over Bjorn. Hij vraagt zich onder andere af waarom hij per se de vijftien maanden wil halen… Ramona neemt het voor Bjorn op en benadrukt dat Bjorn veel regelt voor de webshop. En Ivan dan vraagt Michael door. Waarom gaat hij eigenlijk niet weg? Ramona gunt het hem om zelf op te stappen. En dan op naar de mensen die wellicht stemmen krijgen van het tweetal. Als ik ga kijken wie er niet in mijn Utopia past, zijn het er twee begint Ramona. Dat zijn Wim en Rob.Michael geeft toe dat hij ook al zat te denken om op hen te stemmen. De twee snappen niet wat Rob in Utopia doet op de marktcommissie na dan. Ramona vraagt zich ook af wat zijn doel precies is. De twee geven geen argumenten meer waarom ze mogelijk op Wim gaan stemmen. Er kwamen namelijk mensen binnen die het gesprek verstoorde… We zullen het binnenkort gaan zien, maar er kan nog veel veranderen zoals we weten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *