Bas en Do toch weer bij elkaar?

Bas en Do toch weer bij elkaar?

De liefde spat er weer vanaf tussen Do en Bas. De twee hebben namelijk een gezellige nacht achter de rug. Het begon eerder al afgelopen avond, de twee wilde eigenlijk gaan darten maar besloten daar een potje tongworstelen van te maken. Er werd buiten heftig gezoend tussen de twee. Als iedereen een beetje aanstalten maakt om naar bed te gaan zien we Do en Bas ook weer samen in de caravan liggen. Er werd eerst nog wat gekletst maar al snel werd dit weer zoenen. Bas wenst haar een fijne valentijn en benadrukt dat hij haar valentijn wil zijn. Volgens Do was ze dat al… De twee knuffelen wat verder en later wordt het knuffelen wat wilder. De dekens gaan tussen de streamlocks door aardig te keer. Of er echt iets gebeurd is kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Maar hieronder kun je het nog eens terugkijken. Fijne valentijn iedereen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Anja at 10:58

    Ze kunnen nu niet meer zeggen dat ze geen sex hebben gehad. Ze waren de cameras vergeten zeker.
    Zo verlegen en introvert is Do dus niet, wat ze steeds maar weer herhaalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *