Ramona wil Do helpen met verwerking van haar pest verleden

Ramona wil Do helpen met verwerking van haar pest verleden

De dag gaat langzaamaan voorbij in Utopia, alles verloopt eigenlijk vrij rustig vandaag. Michael en Ramona hebben een gesprek gehad over mede bewoner Do. Dit keer wordt haar kleding besproken…

De twee lopen buiten over het Utopia terrein als Ramona het gesprek begint. Ik wil je iets vragen begint ze. Do heeft vandaag een naveltruitje aangetrokken maar dat is nog niet alles. Ze is toen nadrukkelijk op mij afgestapt om dat te delen. Dat heeft voor mij echt een averechts effect voegt ze eraan toe. Heb ik dan iets verkeerds gezegd waardoor zij voelt dat ze dat continu aan mij moet benadrukken? Ze hoeft dat toch helemaal niet tegen mij te zeggen voegt ze eraan toe. Michael denkt dat hij de oorzaak wel is, de onzekerheid van Dominique. Maar daar oordeel ik niet over voegt hij eraan toe. Ik ben zelf ook gepest. En als ze naar mij toe komt om ergens over te praten dan merk ik dat ik een beetje afstand van haar hou. Dit omdat het te dichtbij komt voor mij geeft hij vervolgens toe. Ramona lijkt het wel te begrijpen maar zij gaat binnenkort wel het gesprek aan. Door middel van het theater denkt ze wel dat Do haar verleden wellicht kan verwerken. Op die manier komen we dan dichter bij elkaar. Maar waarom ze dan tegenover mij moet benadrukken dat ze een naveltruitje aandoet weet ik niet voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hyl at 09:45

    Dat hoeft niet meer Ramona, dat zal Bas wel doen, ze slapen weer bij elkaar, in de caravan ,vannacht,
    Steek je energie maar ergens anders in, Do zoekt alleen maar mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *