Ruzie tussen Rob en Bjorn

Ruzie tussen Rob en Bjorn

We blikken nog even terug op gisterenavond nadat de vluchtelingen hun hoofd in de koeien ontlasting gedrenkt hebben. Er was namelijk nog een ruzie tussen Rob en Bjorn die we gemist hebben. Gelukkig is er een video van en kunnen we er nog even verslag van doen. Gezien het feit dat het momenteel erg rustig is in Utopia. Want waar ging de ruzie nou precies om?

Rob heeft de gasten namelijk idioot genoemd nadat hun gezichten één voor één een koeien vlaai in gingen. Volgens Bjorn kan dat niet en Rob vraagt zich dan ook af waarom. Dat kan gewoon niet benadrukt Bjorn. Ik vind dat je gewoon een debiel bent als je je hoofd in de poep duwt antwoordt Rob. Rob maakt vervolgens een gebaar wat niet in beeld is en daar zegt Bjorn wat van. Je moet niet zo denigrerend doen en misschien wat minder drinken adviseert hij. Je praat ook nog eens met een dubbele tong voegt hij eraan toe. Ik zeg gewoon dat ik niet idioot ben omdat ik mijn kop niet in de stront duw herhaald Rob nog maar eens. Je zegt het tegen hem (de gast) op een dusdanige manier dat hij het niet fijn vindt gaat Bjorn verder, dat zie ik toch! Ga weg joh pannenkoek zegt Rob geïrriteerd en gaat vervolgens naar buiten om een sigaretje te roken. En Bjorn klaagt nog even door zoals in onderstaande video terug te zien is. Wie heeft er volgens jullie gelijk? Rob of Bjorn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  • anneke at 11:45

   Dat vind ik ook niet kunnen om de nieuwe in de stront te laten duiken met het gezicht.
   Laat ze iets als een paar dagen koken met zo min mogelijk geld.
   Of gaat wat maken wat ze kunnen verkopen op de markt.

 1. anneke at 16:49

  Ik vindt het ook niet kunnen om iemand met zijn hoofd in de stront de laten doen, wat moeten die mensen wel niet denken.
  I’m vond het een heel raar iets van Ivan.
  Ga met die mensen iets leuks Hollands doen, doe leuke bord spellen.
  IK VIND DIT NIET KUNNEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *