Rowena gaat Gabriëlle ten huwelijk vragen

Rowena gaat Gabriëlle ten huwelijk vragen

Valentijn is morgen en daar zijn de bewoners ook mee bezig. Zo heeft Rowena een idee om een grap uit te halen met mede bewoner Gabriëlle. Net als Rob en Benjamin dus, het lijkt wel de nieuwe trend te worden. Met Victoria, Do en Gina bespreekt ze haar plannen op de vide.

Wil je het ook weten? vraagt Rowena aan Do. Do knikt ja en gaat ondertussen verder met haar make-up. Kijk gaat Rowena verder Gabs en ik maakte al de hele tijd grappen over trouwen, etc. En ehm… grappen over wanneer ga je mij ten huwelijk vragen? Mijn beste vriendinnetje die hier was, die gaat binnenkort trouwen met haar vriendin. Haar vriendinnen zijn al heel lang bij elkaar en willen ook gaan trouwen. Met die achtergrond, met Vicky erbij en Michael erbij, willen wij onze solidariteit ook tonen. Dus morgen is Valentijn en ik ga haar ten huwelijk vragen legt ze uit. Wat lief zeggen de andere dames in koor. Maar Rowena lijkt nerveus, ze vertelt namelijk dat ze nog niet weet hoe ze haar zal vragen. Wat zal ik zeggen in mijn speech gaat ze verder. Gabs ik ken je nu al vijf maanden en het was misschien geen liefde op het eerste gezicht. Maar he, na twee maanden was ik tot over mijn oren verliefd op onze vriendschap. En dan lieve Gabs, wil je met me trouwen? Volgens Do, Victoria en Gina is dit wel de mooiste manier om te doen. Ook heeft Rowena al een ring geleend van Ramona maar zoekt nu een doosje. Het is wel secret benadrukt ze. Do en Gina antwoorden geen klein doosje te hebben en Gina oppert daarom het idee er zelf een te maken. Maar Victoria heeft een leuker idee, ik weet wel wat zegt ze. Maar ik moet het uiteindelijk wel terug hebben voegt ze eraan toe. Ik heb namelijk een doosje met een hartjesblaadje van mijn moeder. Die heb ik meegekregen voor hier, van mama. Je kan ‘m wel gebruiken. Daar is Rowena wel blij mee, enthousiast zegt ze dan doe ik er een watje in en dan doe ik daar de ring in. Verder beloofd ze dat Victoria het doosje morgen terug zal geven. Ondanks de spanning ziet Rowena het helemaal zitten. Zo laat ze weten dat ze het leuk vind om voor een keertje het mannetje te zijn. Maar volgens Victoria is dat niet zo. Je bent toch niet het mannetje, ik zou dat ook doen. In de meeste relaties vraagt de man de vrouw ten huwelijk, maar dat vind ik zo achterhaald. Wel traditioneel voegt ze eraan toe. Rowena benadrukt er wel traditioneel in te zijn. Dus ik heb echt zoiets van, dit gaat normaal niet gebeuren en het zou de eerste zijn in Utopia. Daarna komt Gabriëlle de vide op en het gesprek valt vanzelfsprekend stil. Wordt vervolgd dus! Morgen zullen er dus twee grappen uitgevoerd worden. Deze, en die van Rob en Benjamin

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *