Moeder van Carlo Boszhard wordt Utopia bewoner?

Moeder van Carlo Boszhard wordt Utopia bewoner?

Elke zondag is er een programma op RTL 4 namelijk Carlo’s TV café. In dit programma moet de moeder van Carlo Boszhard verschillende opdrachten doen. Zo zong ze gisteren een carnavalshit in met Wolter Kroes. Aan het einde van het programma werd er een nieuwe opdracht bekend. En deze heeft te maken met Utopia!

Carlo roept zijn moeder richting het podium, dit is de envelop vertelt hij vervolgens. Het is een programma wat je heel erg leuk vindt. Hoe heet het ook alweer? Waarom gebeurd het hier vraagt de moeder van Carlo zich af. Omdat ik er nu tijd voor heb antwoordt Carlo. Het is een programma wat je heel leuk vindt hoe heet het ook alweer? Ik ben gek van Utopia antwoordt Wil de moeder van Carlo vervolgens. Ja gaat Carlo verder, en wat staat er? Zeg het maar eerlijk! Wil kijkt op het briefje en zegt oh nee dat wil ik helemaal niet! Je wordt de nieuwe inwoonster van Utopia leest Wil vervolgens voor. Oh nee! voegt ze eraan toe. Waarom vindt je dat niet leuk vraagt Carlo door. Nou niet heel de week erin hoor gaat de moeder van Carlo verder. Nee benadrukt Carlo, het is één jaar! Nee lieverd ik leg het je uit gaat hij verder. We gaan volgende week zondag naar Utopia en dan mag je misschien wel iemand weg stemmen. Nee dat is zielig zegt Wil vervolgens. Waarom vraagt Carlo, je kent ze toch allemaal je vindt het een leuke serie! Ja ik vind ze allemaal aardig antwoordt Wil, maar dan weet ik wel wie… We zijn benieuwd hoe dat gaat lopen. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Het fragment kun je ook terugkijken vanaf 57 minuten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *