Ramona weet niet wat ze met Do aan moet

Ramona weet niet wat ze met Do aan moet

Ramona zit ergens mee, en voordat ze ging sporten besloot ze er met zieke mede bewoonster Gabriëlle over te praten. Ze legt haar uit wat er aan de hand is.

Ramona vertelt aan Gabriëlle die in de wellness ligt dat ze niet weet wat ze met Do aan moet. Volgens Rowena ging Do expres haar billen en buik trainen en er opmerkingen over maken. Ik werd daar onzeker door gaat ze verder. Maar dat is nog niet alles want ze zit nog met meer. Gisteravond kwam Do om de haverklap naar Ramona om te vertellen hoeveel mannen haar mooi en aantrekkelijk vinden. Ik voel me daar erg onzeker door benadrukt ze nog maar een keer. En ik twijfel of ze wel eerlijk is geeft ze vervolgens toe. Ze doet me veel pijn en ga daarom twijfelen. Ik weet niet of ze echt of nep is. Ik probeer rekening te houden met haar achtergrond, dat ze is gepest. Maar wie voelt zich ondertussen verdrietig en heeft pijn? Gabriëlle denkt dat Do gewoon bevestiging zoekt maar op een verkeerde manier. Maar Gabriëlle geeft ook toe dat ze twijfels heeft. Ik hoor haar verhaal, maar zie een ander gedrag. Maar dat is haar struggle voegt ze eraan toe.Ramona denkt dat Do voor de verkeerde reden in Utopia is. Ze staat voor pesten, maar ze heeft daar nog niets aan gedaan. Ze is alleen maar met Bas bezig geweest. Ze heeft zelfs gevraagd of ik er problemen mee heb  als er een meisje in Utopia komt die wat voor Bas voelt. Dat is de eerste vraag die ze aan me stelde. Maar vanaf de derde dag slaapt ze met Bas. Wat veracht je dan van ons? Er is gewoon een stukje wat niet eerlijk is aldus Ramona. Maar of ze dit ook bespreekbaar gaat maken met Do weet ze nog niet. Ze is bang dat ze in tranen uitbarst. En dan ben ik de persoon die haar weer pijn doet. Gabriëlle adviseert toch te praten, iedereen heeft zijn of haar verhaal gaat ze verder. Iedereen heeft het zwaar en daarom moet je niet bang zijn dat de waarheid een ander pijn kan doen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:55

  Ramona zit met zichzelf in de knoop hoe kan ze dan een ander helpen, ze kan alleen
  helpen als ze zelf een beetje ballen toont, en het snoepen/ vette hap laat staan,ze heeft anders best wel een grote mond
  dus laat ze ook tegen de zelf tekeer gaan, in plaats van slachtoffer te spelen, en Do vind alle aandacht
  prima.

 2. lena at 00:43

  Moet wel lachen om de reacties hier. Ten eerste ben ik het wel met dramona eens, do heeft twee gezichten komt ook door haar onzekerheid. Maar laten we eerlijk zijn dramona is echt een dramakoningin die vol jaloezie zit. Laat je jaloezie varen en probeer wat af te vallen.

 3. martje at 23:59

  Do is echt niet eerlijk. Vanaf het eerste moment dat ik haar blik in de ogen zag wist ik dat ze niet oprecht is. Heel jammer voor mensen die ze daar verdriet mee doet.

 4. Dorina at 19:48

  Ramona je komt er nog wel achter hoe do echt is. Laat die meid maar go girl je kan het. Hopen dat bas er op tijd achter komt met do

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *