Nieuwe regels voor de boekhouding

Nieuwe regels voor de boekhouding

Cees is nu verantwoordelijk voor de boekhouding in Utopia. En dat daar ook mindere kanten zijn van deze taak wordt hem inmiddels wel duidelijk. Ook lijken er nieuwe regels aan te komen.

Cees heeft namelijk een mailtje ontvangen wat niet positief lijkt. Wat het precies is hebben we niet op kunnen vangen omdat Cees daar eigenlijk niets over zegt. Na het lezen merkt hij wel op dat hij er al rekening mee gehouden had. Daarom heb ik onder andere ook kasboeken aangeschaft voegt hij eraan toe. Bas die ook in de buurt zit vraagt zich af of Cees dit nog met Mark gaat bespreken. Uiteraard antwoordt Cees maar dat hoef ik niet gelijk te doen voegt hij eraan toe. Toch gaat Cees direct naar Mark en wijst hem op de feiten die in de mail staan. Het moet nog strakker merkt hij op. En ook lenen en een voorschot doen mag niet meer vanuit de BV. Bjorn die erbij staat wil weten waarom dit nu zo moet. Om fraude te voorkomen gaat Cees verder. Alle gelden moeten verantwoord worden voegt hij er stellig aan toe. Zijn deze regels volgens jullie nodig? Vinden jullie het een positieve verandering van de boekhouding?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *