Familiebezoek voor Michael

Familiebezoek voor Michael

Het was vanmiddag een leuke dag voor Michael, hij heeft namelijk voor de eerste keer tijdens zijn Utopia carrière bezoek mogen ontvangen! En daar is hij uiteraard blij mee, als er een auto op het terrein komt weet hij dat het zover is en spoed zich er dan ook naar toe. Kussen, knuffels en begroetingen volgen. Vooral is de kersverse bewoner blij met het weerzien van zijn vriend Sander. Het duurt dan ook niet lang voordat er tranen vloeien. Uiteindelijk gaat iedereen richting de loods. Het gezelschap merkt op dat Utopia veel kleiner is dan gedacht. Drinken wordt geregeld en de gesprekken komen al snel op gang. Zo vertelt Michael dat hij heel anders denkt dan de meeste huidige bewoners. Dat hij struggelt met zichzelf hierdoor. Maar daar heeft hij zijn tijd voor nodig. En zoals we gewend zijn volgen de cadeautjes ook al snel, zo zien we onder andere dat Michael parfum, knuffels en eten krijgt. Ook krijgt Michael wat brieven overhandigd, met de mededeling dat de rest bij zijn postmoment zal komen. Wederom volgen er veel streamlocks maar dat mag de pret voor Michael niet drukken. Uiteraard laat Michael ook de rest van Utopia nog zien en Michael lucht zijn hart regelmatig. Ook zien we regelmatig een traantje maar geeft ook toe dat hij daarom zijn bezoek ook al uitgenodigd heeft. Om een oppepper te krijgen dus! Hopelijk is dat gelukt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *