Twijfelt Do aan de relatie met Bas?

Twijfelt Do aan de relatie met Bas?

Cees merkt dat er iets met Bas is, hij lijkt een beetje gepikeerd te zijn. Hij besluit daarom uit te vogelen bij Dominique wat er aan de hand zou kunnen zijn.

Cees gaat het gesprek luchtjes aan en vraagt aan zijn mede bewoner Do hoe het met haar is. Ja zijn gangetje antwoordt Do. Cees praat verder en merkt op dat hij aan Bas merkt dat er iets is. Maar hij weet niet was. Bas liep langs me heen, hij knikte de lucht in en zei wat is er nou weer. Dat ken ik helemaal niet van hem voegt hij eraan toe. Zou het er wellicht mee te maken hebben dat Cees eerder tegen Do gezegd heeft dat ze moet oppassen? Al snel wordt duidelijk dat er toch mee te maken heeft. Do wil namelijk weten wat de aanleiding is dat Cees haar heeft gewaarschuwd. Cees antwoordt dat ze dat zelf maar moet uitzoeken. In een thuissituatie had ik het wel vertelt maar hier in de loods niet voegt hij eraan toe. Bjorn komt vervolgens aangelopen, hij heeft gesprek deels opgevangen. En maakt aanstalten om de twee met rust te laten. Dan zegt Do ineens tegen Bjorn, wil je even bij me komen zitten en gewoon praten niet meteen weglopen. Bjorn gaat terug en Do vertelt dat ze een moeilijke dag heeft. Bjorn plaatst vervolgens zijn hand zachtjes op het gezicht van Dominique en neemt plaats. Bjorn probeert haar gerust te stellen. Ik begrijp je wel gaat hij verder maar ik heb nog nooit in een relatie situatie binnen Utopia gezeten. Ja antwoordt Do maar ik heb mezelf in zo’n situatie gebracht en ik kan ook alleen mezelf eruit halen he? Cees die ook nog bij de twee zit zegt, weetje, ik weet ook nog goed dat Bas een keer tegen me zei van nou, het laatste wat ik in Utopia ooit ga doen is een relatie beginnen! Do zegt ja, nu is het de vraag is het lust of is het liefde? Ik wil niet als het meisje van Bas gezien worden. Ik ben een vrij naïef meisje en dat weet ik zelf ook wel, maar ik ben hier Dominique. Ik ben hier niet het meisje dat met Bas is, ik heb een naam! Ik heb een doel en hier ben ik Do. Dus ik wil hier gewoon mijn eigen ding doen benadrukt ze. Ik zit een beetje na te denken en te twijfelen hoe ik dat het beste ga aanpakken voegt ze eraan toe.Je moet ook gewoon jezelf blijven dat is het belangrijkste adviseert Bjorn. Ik heb gewoon zin om hard te werken en te knallen en mijn mind op nul te zetten geeft Do toe. Bjorn omarmt haar en zegt het komt goed! Het gesprek eindigt met een stevige knuffel van Bjorn hij fluistert zachtjes in haar oor laat je niet gek maken! Laat je niet gek maken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Jojanneke at 04:17

      Denk eerder aan Benjamin. Of wie weet hupt ze van de een naar de ander… Maar later die avond wel weer in de hot tube zitten vrijen met Bas, Ramona en Michael…. In elk geval mannelijk vlees genoeg in Utopia hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *