Mark had afgelopen avond nog bezoek!

Mark had afgelopen avond nog bezoek!

We blikken nog even terug op gisterenavond want Mark had namelijk nog laat bezoek in Utopia. Dit keer waren het zijn vrienden die langs kwamen om gezellig even bij te kletsen. Hartelijk ontvangt hij de mannen dan ook samen met Gina. Gina stelt zich netjes voor en het gezelschap ging de loods in. Mark merkt op dat de hottub klaar is en dat ze er straks nog even in kunnen. Verder krijgt Mark van zijn vrienden nog eten overhandigd en al snel storten de mannen zich op bier en een kaartspel. Ook wordt er nog een pijltje dart gegooid en krijgt Mark te horen dat de ouders van een vriend Mark veel via de live streams volgt. Het gaat er gezellig aan toe met zoals we gewend zijn zo nu en dan een streamlock als het gaat over onderwerpen wat we niet mogen horen. Maar dat mag de pret niet drukken! Mark heeft de avond goed af kunnen sluiten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *