Een rumoerige nacht in Utopia

Een rumoerige nacht in Utopia

Het was gisteren nog lang gezellig in Utopia. Zo werd de hottub uitvoerig getest door Michael, Ramona Bas en Do. Uiteraard met een drankje totdat het steeds gezelliger werd. Ondanks het feit dat Bas en Do commentaar hebben gehad over hun “geklef” deden de twee dat volop door middel van veel zoenen. Overigens hebben Michael en Do ook nog met elkaar gezoend en Bas met Ramona… Ook werden er verschillende onderwerpen besproken zoals seks. Verdere details kun je in onderstaande video’s terugkijken. De drank blijft rijkelijk vloeien bij meerdere bewoners. Zo zien we Bas en Do op elkaar op de vloer liggen, ze lijken ergens zin in te hebben zullen we maar zeggen. Lagen Gabriëlle en Rowena met Ivan in één bed omdat ze het koud hadden. Heeft Wim ook aardig wat drankjes op en heeft emotioneel op het rokersbankje gezeten. Daarna besloot hij alle zooi rondom de hottube op te ruimen. Cees sliep laat en stond alweer op tijd op. Hij was nogal druk bezig waarschijnlijk met de administratie. Ook zou Mark gekotst hebben bij de wasbakken en lag er kots in de wc.  Het leek wel een carnavals nacht! Inmiddels is een nieuwe dag begonnen in Utopia en wordt er volop geklaagd over de puinhoop. We zijn benieuwd wat deze dag nog meer gaat brengen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 11:28

    Gatver, als er maar drank is………dan durven ze alles, niks camera schuw Do, je lebbert van de 1 naar de ander. Pak je biezen, je bent heel ongeloofwaardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *