Cees ontploft van woede

Cees ontploft van woede

Een nieuwe dag is niet zo gezellig begonnen. Zoals we schreven is Cees tot midden in de nacht bezig geweest. En van slapen is weinig gekomen door de rumoer van vannacht. Vanmorgen ontstonden er dan ook verschillende irritaties. Zo is Cees van woede ontploft hij vind het geen Utopia maar. Hij dreigt zelfs Utopia te verlaten als het zo voortaan doorgaat.

Ramona sprak Cees vanmorgen aan omdat hij gescholden zou hebben. Nooit zegt Cees geirriteerd, wat heb ik gescholden dan? Dat gelul allemaal hier en jullie zitten maar te schreeuwen legt Ramona vervolgens uit. Dat heb ik helemaal niet gezegd man! Doe maar even rustig adviseert Ramona. Maar dat is Cees niet van plan. Iedereen ging maar door, ik vroeg of iedereen stil kon zijn. Zo heb je dat niet gevraagd antwoordt Ramona. Natuurlijk niet zegt Cees, wordt alleen boos op mij en niet op de rest jongen! Moet je eens kijken hier, en daar woon ik tussen! Ik schaam me diep, heel diep! En dat heet in Nederland plaatsvervangende schaamte en daar woon ik tussen. Dat is precies wat mijn familie zei, wil je hier tussen zitten pa? Stelletje idioten gaat Cees verder. Bjorn hoort het rumoer en geeft Cees meer dan gelijk. Ze waren aan het gooien en smijten gaat Cees kwaad verder. Met flessen en glazen en alles wat ze in hun handen hadden! Ik loop er naar toe en ik kreeg me een grote bek dat wil je niet weten! Ook Victoria geeft Cees meer dan gelijk. Moet je eens kijken wat een chaos zegt Cees, het leek hier wel een orgie man. De camera’s staan aan, is dat Utopia? Het zit met tot hier, dat gezuip en gesodemieter elke keer! Victoria gaat met Cees naar de slaapkamer om hem te bedaren. Ik begrijp wat je zegt maar hier is het laatste woord ook nog niet over gezegd voegt ze eraan toe. Ze kennen hun grenzen gewoon niet meer aldus Cees die nog altijd boos is. Biertje drinken is prima maar als dit soort gedrag vertoont wordt en ze zijn volledig de weg kwijt en dan nog doorgaan dan ben je heel stom bezig! Je hebt gelijk antwoordt Victoria. Ik heb ook al gezegd als dit de norm gaat worden van het gedrag hier… Cees onderbreekt haar dan ben ik hier weg. Vanavond nog! Dan lopen we samen gaat Victoria verder. We kunnen er nu niets meer aan doen maar dit gesprek gaan we nog wel hebben als iedereen wakker is. Cees ratelt nog even door en lijkt dus steun te hebben van Victoria, Rowena, Bjorn en Ivan. Volgens Victoria gaan alle kranen gewoon dicht op deze manier. We zetten ons gewoon voor schut met het hele Utopia. Cees zegt uiteindelijk zijn 24 uur aan te vragen. Ik ben het helemaal zat zegt hij met enige emotie. Ik weiger om de kots van iemand anders op te ruimen. En dat er straks mensen komen interesseert me niets meer. Ze zoeken het maar uit!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Rina at 20:18

  Wat erg allemaal als ik Cees was ging ik weg het wordt een groot asociaal zootje waar ze zich diep om moeten schamen als dit hun doel is pffff . Het is de ergste groep ooit geweest, en ik kijk al vanaf het begin.

  • anneke at 13:09

   Omdat hun zo willen leven moet Cees eruit , dat vindt ik niet .
   Als die gasten willen feesten en zuipen moeten ze naar de buiten wereld dan kunnen ze zuipen wat ze willen ,maar nee dat kost hun dan geld.
   En de laatste 2 maanden is het heel erg de nieuwe doen het niet goed

 2. Anja at 12:10

  Goed zo cees,
  Wat een vreselijk stel, wat zijn ze in de weer geweest,
  Walgelijk, eigenlijk moet de mol ingrijpen en ze er acuut uitgooien,
  Ze zetten heel utopia te grabbel
  Ze liggen hun roes uit te slapen? Of durven ze zich niet te laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *