Het kots mysterie van Utopia

Het kots mysterie van Utopia

Zoals we al schreven is het vannacht nogal rumoerig geweest en is er door een aantal bewoners flink wat drank genuttigd. Maar die drank is er ook weer uitgegooid door iemand, Rowena deed vanmorgen de ontdekking. De wasbak stond namelijk vol met… kots. Ik kan er wel om lachen merkt Rowena op. Als ik om me heen kijk lijkt het net of ik in een slechte film zit. Ken je dat? De f*cking hangover hier! Ivan die erbij staat snapt er niets van. Dit kan niet volgens hem, ik heb wel eens gekotst maar niet in de wasbak. Gina loopt vervolgens voorbij en Ivan grapt waarom ze in de wasbak gekotst heeft. Donder op zegt Gina geirriteerd van iedereen die gisteren aan het drinken was was ik de verstandigste! Vervolgens gaat Cees niet veel later volledig door het lint en barst van woede bijna uit elkaar. Hij heeft zelfs gezegd zijn 24 uur aan te vragen. Ook Gabriëlle is niet blij met de puinhoop die is aangericht en wil zich op gaan frissen bij de wasbakken. Maar dan ziet ze de volle wasbak. Ik kan hier toch niet leven zo merkt ze op. Het is kots, ik kan dit allemaal niet meer, ik moet naar huis. Dit is te zwaar, dit is te veel. Wie doet dat?! Mark begint vervolgens maar met schoonmaken van de wasbak. Gewapend met een doekje en bleekmiddel gaat hij aan de slag. Het is gewoon kots! Het is toch niet vies! zegt Mark. Het is toch gewoon kots jongens, dat kan toch gewoon op worden geruimd! Was dat alles? Maar wie heeft er gekotst zou het Mark zijn geweest? Op de Utopia courant is er zelfs een poll in het leven geroepen. Wie heeft het gedaan? Je kunt kiezen uit Mark, Rob, Benjamin en Wim.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Gerry brander at 16:50

  Moet dat nu een nieuwe samen lezing zyn er wordt door de helft alleen plezier,gezopen en vriend gedaan moeten we hier voor betalen
  1e jaar en half was goed laatste 3 maanden een puinhoop
  Dat er goede mensen naar huis willen is normaal de nieuwkomers sinds 3 maanden voegen niet veel toe
  Ivoor mark en nog een paar hier is jullie plaats dus bleven
  Groningen gerry

 2. anneke at 12:40

  Wat denk je van allemaal .
  Ik begrijp het niet dat er zoveel gezopen moet worden ,als je eigen niet goed voelt dan stop je toch.
  En waarom altijd de zelfde personen ze verpesten het voor de andere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *