Mark ontkent in de wasbak te hebben gekotst

Mark ontkent in de wasbak te hebben gekotst

Het is weer een aantal uren geleden dat we je voorzien hebben van het laatste Utopia nieuws. Ook onze redactie heeft zich even uitgeleefd met een carnavalsfeest. Enfin op naar wat nieuws, Zo hebben Mark, Victoria en Cees een gesprek gehad over vannacht. De rumoerige nacht die nogal wat puinhoop met zich mee bracht… Onder andere een vol gekotste wasbak...

Mark geeft in eerste instantie zijn fout allereerst toe tegenover Cees. We waren gewoon dronken zegt hij. En jij bent erop tegen. Dat heb je al sinds het begin gezegd. Omdat je het in je naaste omgeving van dichtbij hebt meegemaakt. Dat weten we, maar er is geen houden aan in je eentje. Je kan niet tegen de massa op! benadrukt hij vervolgens. Victoria die ook bij de heren staat is het daar helemaal mee eens. Ze weet ook zeker dat Cees de wereld niet in zijn eentje kan veranderen. Mensen zullen altijd alcohol blijven drinken en daar kan je helaas weinig aan veranderen voegt ze eraan toe. Maar ik vind wel, op het moment dat je die teringzooi maakt, dan sta je ook gewoon de volgende ochtend op om het op te gaan ruimen! En dan ga je niet wachten tot andere mensen jouw zooi opruimen gaat ze verder. Mark vindt dat hij dat stukje in ieder geval gedaan heeft. Ik kom binnen en ik hoorde over het kotsverhaal en ik heb het gewoon opgeruimd benadrukt hij.  Victoria zegt dat zij het niet gedaan heeft maar dat ze het ook geen probleem had gevonden om het op te ruimen. Het maakt me niet uit dat je het doet, maar wees gewoon eerlijk over het feit of je in die bak staat te kotsen of niet! Dan vind ik het helemaal niet erg om het voor je op te ruimen als ik weet dat je er anders nog een keer overheen gaat! Mark ontkent vervolgens in de wasbak te hebben gekotst. Niet om het één of ander maar ik kots nooit benadrukt hij. Dus het lijkt me sterk dat ik het ben geweest. Ik vermoed dat Wim het is geweest. Victoria maakt het niet uit wie het was. Maar ik zou het wel op prijs stellen als mensen hun verantwoordelijkheid nemen. Mark legt vervolgens zijn schouder op die van Cees en benadrukt dat Cees het wel goed heeft gezegd. Doelend op de ontploffing van vanmorgen...

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *