Mark praat over zijn vertrek met Gina

Mark praat over zijn vertrek met Gina

Mark en Gina hebben vandaag een stukje gewandeld over het Utopia terrein. Eerder liet Mark al min of meer door schemeren dat hij binnenkort Utopia zal verlaten. Ook vandaag bespreken de twee een mogelijk vertrek.

De twee lopen richting Le Luifel en Mark vertelt Gina waar alles staat en hoe bestellingen gedaan moeten worden. Hij lijkt een beetje emotioneel te zijn bij het idee dat hij Le Luifel ooit achter moet laten. En dat heeft Gina ook door. Stel je gaat ooit naar buiten wat ga je dan doen vraagt ze zich af. Ga je dan met de patatjes verder of? Mark vertelt dat hij daar gisteren ook over gesproken heeft met zijn vrienden. Maar hij weet nog niet precies wat hij gaat doen als hij Utopia verlaat. Ik denk dat ik mijn meeste doelen nu wel behaald heb. Gina merkt op dat hij nog niets met een mogelijke cover van  Men’s Health heeft gedaan. Dus nog niet al zijn doelen zijn bereikt. Mark geeft vervolgens toe dat hij emotioneel wordt als hij aan een mogelijk vertrek denkt. Dat komt omdat ik gisteren zijn vrienden gesproken heeft en omdat Gina het er zwaar mee heeft. Ik heb gewoon bijna voor het eerst gehuild gaat hij verder. Over wat het allemaal voor me betekent hier wat ik allemaal heb opgebouwd. Maar als ik weg ga wil ik Le Luifel aan jou overdragen. Ik kan het ook alleen maar aan jou overdragen. Wat van jou is is van mij en andersom. Ja dat klopt als een bus aldus Gina. Je gaat ook niet met andere meisjes zoenen hè buiten? vraagt Gina lichtelijk bezorgd. Mark zegt dat Gina zich nergens zorgen om hoeft te maken. Ja het duurt natuurlijk ook nog allemaal wel even voordat je gaat gaat Gina verder. De twee geven elkaar een dikke knuffel en Mark zegt dat hij veel van haar houdt. Gina antwoordt hetzelfde. Ontzettend veel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *