Cees, Ramona en Michael praten het uit

Cees, Ramona en Michael praten het uit

We schreven vandaag al over Cees die ontplofte van woede na een rumoerige nacht met veel drank. Inmiddels is er een dag voorbij en het voorval is niet echt meer besproken. Cees zijn woede aanval begon namelijk toen Ramona Cees aansprak over het feit dat hij gescholden zou hebben toen hij de luidruchtige bewoners aansprak. Na het avondeten hebben Ramona en Cees het uitgepraat maar ook Michael zat bij het gesprek.

Het gesprek vond plaats in de keuken. Ramona begon het gesprek en vroeg aan Cees of hij weer iets rustiger is. Cees antwoordt dat hij gewoon een heel negatief beeld over drankgebruik. Toen ik in Utopia kwam heb ik dat ook vrij snel ter sprake gebracht gaat hij verder. En vanaf het begin heb ik daar ook veel tegenstand op gehad. Het was allemaal gel*l, onzin, flauwekul en weet ik het allemaal.  Ik heb vaak meegemaakt dat ze hier zaten te kaarten en te zuipen. Ik heb er nachten wakker van gelegen. Vragen of ze rustig wilden doen en er werd op overtreffende trap op gereageerd. Grote monden, lacherig over doen, je te kakken zetten bla bla bla voegt hij eraan toe. En dan begint hij over gisterenavond te vertellen. Je kon al aan zien komen dat het helemaal fout zou gaan aldus Cees. Ten eerste met die hele groep. Dat was geen biertje drinken, maar het was gewoon ordinair zuipen. Het gedrag zag je al veranderen gaat hij verder. Dan ben je bij mij al over de grens. Een biertje drinken prima, maar gedragsverandering dat kan gewoon niet vind ik. Michael laat Cees netjes uitpraten en vertelt vervolgens dat hij op dat moment ook in de hottub zat met Ramona. Dat klopt volgens Cees maar toen iedereen weer in de loods was vroeg ik of het wat stiller kon zijn, het was namelijk allang bedtijd voor mij, maar daar werd niet positief op gereageerd. En toen jullie uiteindelijk naar de slaapkamer gingen werd er nog hard gepraat. En daarna vroeg Cees geïrriteerd of het stil kon zijn. Jij reageerde er niet bepaald vriendelijk op doelend om Ramona. Ik heb van jou ook zo vaak last was je reactie dan ook. En dat was voor mij de druppel. Het gesprek gaat nog lang verder en Cees als Ramona luchten beide hun hart. Ze hadden vannacht beiden last van irritaties. Ik heb respect voor je en dat weet je benadrukt Ramona. Soms is het even vervelend. Ik kan gewoon naar jou toe stappen en dat moet jij ook gewoon bij mij kunnen doen gaat ze verder. Vervolgens biedt Michael ook nog zijn excuses aan. De drie zijn het erover eens dat er verkeerd is gecommuniceerd en ze hopen dat het in het vervolg beter zal gaan. Cees is in ieder geval opgelucht dat hij zijn hart heeft kunnen luchten. En daarmee lijkt het voor nu opgelost te zijn. Of zal er nog een vervolg komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:21

    Ze moeten een tijd in stellen door de weeks 11 of 12 uur en twee pilsjes en het weekend 2 uur.
    Zeg maar net als buiten en de meeste cafe”s die dan sluiten 2 of 3 pilsjes en wil je er meer zelf betalen ,of als ze het er niet mee eens zijn alles zelf betalen ben je dronken slaap je maar ergens waar niemand je horen kan en neem een emmer mee voor als je moet kotsen je haalt nooit de w.c. of een bak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *