Reacties na de stemronde

Reacties na de stemronde

De stemronde zit er weer op, de genomineerden zijn dit keer Wim, Bas en Rob. Alles over de stemronde kun je hier nog eens teruglezen. Na de stemronde komen al snel wat reacties los. We hebben er een aantal voor je omschreven.

Rob is niet te genieten
Rob is niet te genieten en dat komt door de stemmen van Michael. Als je een vent bent kom je gewoon naar me toe. Dan vertel je wat je dwars zit zegt hij dan ook tegen Michael. Michael zegt op zijn beurt dat hij dit tegen Rob heeft gezegd. Ik had gezegd tegen je dat mij dat dwars zat gaat hij verder. Maar misschien was je te druk bezig met Mark, die Utopia ging verlaten. Rob laat weten er weinig van te snappen. Ik heb nooit door gehad dat je ermee zat. Ik wil dat iedereen hier gelukkig is benadrukt hij. Dat iedereen zich goed voelt en niemand verdrietig hoeft te zijn. De mannen praten nog wat door en sluiten hun gesprek af met een korte knuffel.

Do is ook van slag
Do zit van slag buiten met Bas ook zij heeft last van de stemming die zojuist geweest is. Binnen licht Bjorn aan Michael en Cees toe waarom hij op Do heeft gestemd. Ik wilde haar gewoon een stem geven om haar te helpen benadrukt hij. Cees en Michael knikken. Maar in een stemming komt dit toch altijd anders over aldus Bjorn. Buiten loopt Do huilend met Victoria. Ik snap je tranen, maar ga ze niet beantwoorden zegt ze tegen Do. Er zijn namelijk veertien andere mensen die er anders over denken. Je moet jezelf meer openen voor kritiek adviseert ze. Maar laat ook zien dat je er iets mee doet. Je moet eerlijk zijn tegenover jezelf gaat ze verder. Dan zal de rest dat ook zien. Michael en Ramona lopen ondertussen bij de stal. Je loopt wel met een topje rond maar zegt dat je onzeker bent zegt Michael tegen Ramona. Dat heb je gewoon tegen haar gezegd! Dat heb ik helemaal niet meegekregen voegt hij eraan toe.  Ondanks dat Michael Do geen stem heeft gegeven, begrijp hij de kritiek wel. De twee lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 18:56

    Het zou prachtig zijn geweest dat men een paar stemmen op do hadden gegeven.Dan was Do er ook misschien opgekomen. Had nl zomaar gekund. Het is dat ze wisten dat wim graag naar huis wilde, want anders was de stemming heel anders geweest.

  2. charlot at 17:35

    Ten eerste wil ik zeggen: Verhef jezelf niet boven een ander, maar boven jezelf.
    Wat een afgunst wordt er getoond naar een meisje zoals Do. Het is gewoon een jonge, knappe meid….die inderdaad onzeker is. Als je mensenkennis hebt zie je dat ze onzeker is. En wat een ophef over een naveltruitje! Ze heeft een prachtig figuur, laat haar dat tonen, dat geeft haar zelfvertrouwen…maar nee dat wordt gelijk de grond in geboord. Als je onzeker bent, mag je niet dansen, plezier hebben, een kort rokje aanhebben….Wat toch een onzin! Het is gewoon een lieve meid waar pit in zit! En dat kun je van de meeste Utopia-bewoners niet zeggen!!! Do je bent een top-meid met fouten….en die hebben we allemaal! Ik denk dat er veel jaloezie in het spel is. Do, ga gwoon voor jezelf!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *