Ladies night van Cemal slaat aan

Ladies night van Cemal slaat aan

De ladies night die Cemal wil houden om op die manier geld te verdienen lijkt aan te slaan. Als hij later met Do in het kantoor achter de computer kruipt krijgt hij verschillende leuke emails binnen…

Cemal en Do staren naar het beeldscherm, het gaat om een mailtje voor Cemal. We zien al snel een lach op zijn gezicht verschijnen. Wat blijkt?  Er is zojuist namelijk een mail binnengekomen van een dame die haar vrijgezellenfeest in Utopia wil vieren. Maar verder laat hij er nog niet veel over los. Hij wil het eerst met de rest van zijn mede bewoners bespreken. Zo weet hij dat er een aantal bewoners moeite hebben met een mogelijk fout imago wat afgegeven wordt. Wel weten we een datum, zaterdag 4 juli… Terwijl de twee achter de computer zitten merkt Gina op dat er nog een mailtje is en leest een deel voor:  “Hoi Cemal, we willen alvast twee tickets reserveren voor de Ladies Night. Man man man, je bent nog lekkerder dan Magic Mike” Het wordt al snel duidelijk dat het naakt model erg in trek is bij de vrouwen. Nu maar hopen dat hij andere bewoners ervan kan overtuigen dat de ladies night door moet gaan en een succes zal worden. Volgens Cemal weet hij donderdag meer, want dan is er weer een centraal.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *